Norbert Koopen avatar
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
Leiderschap trainingen

Wil je een training aanvragen van Norbert Koopen?

Mail tafelgasten.com

Over Norbert Koopen

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van gedrag en lever graag een bijdrage om je rustiger, krachtiger en vrijer te voelen in wat je doet en daar een diepe voldoening in te ervaren. Tijdens online sessies nodig ik je uit om een reis naar binnen naar het verborgene en het wezenlijke te maken.

VERBORGEN POTENTIEEL
Naast coaching ben ik lang als manager actief geweest. Ik leerde hoe je verborgen potentieel van medewerkers blootlegt, en dat vertrouwen en kwetsbaarheid hand in hand gaan bij het creëren van verbinding en krachtige, moedige, effectieve teams.

RAUWE NATUUR
Deze carrière viel krachtig samen met mijn levenslange fascinatie voor reizen in afgelegen natuur. Ik organiseerde de afgelopen 30 jaar talloze outdoor-reizen, expedities en beklom bijvoorbeeld de hoogste bergen van Europa en Noord-Amerika: de Elbrus en de Denali. Ik leerde tijdens die tochten over teamwerk, leiderschap, over navigeren in lastige omstandigheden, over wat het vraagt om je pad te vinden.

MEE OP REIS EN BETEKENIS
Met mijn ervaring, kennis en capaciteiten ga ik op zoek naar het wezenlijke en laat ik je nieuwe inzichten, strategieën en vaardigheden opdoen. Waardoor je je eigen kompas beter kunt volgen en zich een pad ontvouwt wat jou betekenis geeft.

Wil je een training aanvragen van Norbert Koopen?

Mail tafelgasten.com