author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Je gedrag ontrafelen

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • aandacht
  • Communicatie
  • Gedrag
  • Karakter
  • Verwondering

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Hoe goed we ook ons best doen, we kunnen ons niet verbergen. Onze houding, gebaren, blik, ademhaling, woorden, intonatie laten zien wat er in ons speelt. Doordat we in de eerste jaren in vergelijking met veel dieren van onze opvoeders zo afhankelijk zijn, zijn we meesters in het opvangen van die signalen. We lezen de ander bewust en onbewust en voelen zo een – vaak onbewust – situatie aan. We merken dat er plezier is, dat iemand gespannen is of dat er verdriet is. Deze vaardigheden gaan we in deze workshop onderzoeken en trainen.

ZICHT KRIJGEN
Je krijgt zicht op hoe gedrag ontstaat, hoe het door gedachten, emoties en lichamelijke sensaties wordt aangestuurd en hoe je – in het hier en nu – onbewust in automatismen en patronen reageert. Zicht op deze drie-eenheid – die zo verbonden met je geschiedenis is – is de eerste stap in persoonlijk leiderschap.

HET EFFECT VAN JOUW GEDRAG OP DE ANDER
Je wordt je bewust hoe jouw gedrag met het gedrag van de ander verbonden is. Als jij ander gedrag laat zien dan doet de ander dat vaak ook.

VERGROTEN VAN JE LEREND VERMOGEN
Je wordt je bewust hoe je gedrag door je gedachten, je emotie en lichamelijke sensaties wordt bepaald. Je ziet ook hoe onlosmakelijk die met elkaar verbonden zijn. Je bewust zijn van deze drie-eenheid, vergroot je lerend vermogen omdat je bewust de parameters van je gedrag kan beïnvloeden.

HET EFFECT VAN DE OMGEVING OP JOU
Je merkt hoe (on)bewust de omgeving van invloed is op je geest, maar ook op je fysieke staat van zijn. En je krijgt middelen en handvatten om daarmee om te gaan.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000
Defensiemechanismen, afweermechanismen en isoleerstijlen
Norbert Koopen Norbert Koopen Defensiemechanismen, afweermechanismen en isoleerstijlen
Ben je je bewust van je afweermechanismen en isoleerstijlen? Weet je hoe je jezelf beschermt? En wat gebeurt er als je hier meer bewustzijn op krijgt?
study 04. Leiderschap
€ 1000