Word een tafelgast

infoblock
Haal meer uit je expertise

Word zelf tafelgast

  • Manage eenvoudig je eigen sessies en beschikbaarheid
  • Word makkelijk gevonden en geboekt
  • Deel je expertise in korte, krachtige online sessies
  • Wij regelen de betaling
  • Draag bij aan goede doelen op het gebied van onderwijs

Ik wil tafelgast worden
Haal meer uit je expertise!

Zes redenen om tafelgast te worden

icon
Add on business

Tafelgasten biedt je de mogelijkheid om naast je bestaande opdrachten extra inkomsten te genereren door je expertise online te delen.

icon
Zelf bepalen

Je bepaalt zelf welke expertise(s) je via tafelgasten.com wilt delen en wanneer je hiervoor beschikbaar bent.

icon
Kort, online en interactief

Tafelsessies duren max. 1,5 uur waarin je als expert online je expertise deelt op een interactieve manier met de klanten die je boeken.

icon
Eén overzichtelijk dashboard

Je krijgt je je eigen dashboard waarmee je 24/7 alles rondom jouw tafelsessies kunt inzien en managen.

icon
Facturatie en betalingen regelen wij

Je hoeft je je geen zorgen te maken over betalingen. De klant betaalt aan tafelgasten.com. En wij betalen jou.

icon
Geven zonder te verliezen

Je draagt automatisch bij aan goede doelen op het gebied van onderwijs. Tafelgasten.com draagt namelijk een deel van haar inkomsten af aan goede doelen op het gebied van onderwijs.

Haal meer uit je expertise

Hoe het werkt

Account op tafelgasten.com aanmaken Maak een account aan 1
Zoek & boek een online mini training Zoek & boek jouw tafelsessie 2
Betaal eenvoudig en ontvang de inloggegevens Betaal eenvoudig en ontvang de inloggegevens 3
Inspirerende online training over 1 onderwerp Volg de tafelsessie op jouw gekozen moment 4
Account op tafelgasten.com aanmaken Meld je aan en vul je gegevens in 1
Zoek & boek een online mini training Accordeer de overeenkomsten en ontvang de inloggegevens 2
Betaal eenvoudig en ontvang de inloggegevens Maak jouw tafelsessie(s) aan 3
Beschikbaarheid tafelgast expert Geef je beschikbaarheid op 4
Inspirerende online training over 1 onderwerp Deel jouw expertise, wordt geboekt en krijg betaald 5
infoblock
"Share your knowledge. It is a way to achieve immortality"
Dalai Lama

Ik wil tafelgast worden
infoblock
Alle informatie op één plek

Een overzichtelijk dashboard

In het dashboard zie je in één oogopslag alle relevante informatie rondom je tafelsessies, zoals inkomsten, beoordelingen en de eerstvolgende sessie.


infoblock
Always give back

Door een tafelsessie te geven, steun je meteen een goed doel

‘The secret of living is giving’! Tafelgasten vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de wereld om ons heen. Daarom dragen we een deel van onze inkomsten af aan goede doelen die zich inzetten voor goed onderwijs voor iedereen.


Meer informatie

Ervaringen van onze tafelgasten

Petra Groot Nibbelink
Petra Groot Nibbelink
10/10

Sinds voorjaar 2021 sta ik op het platform van Tafelgasten. De samenwerking en het contact met Nikaj en Stefan ervaar ik als zeer prettig. Ze denken met je mee en de intro training over ‘hoe geef je een tafelsessie’ vond ik zeer nuttig. Inmiddels heb ik met plezier mijn eerste tafelsessie mogen geven en hopelijk volgen er nog velen!

Reijer Jan van t Hul
Reijer Jan van t Hul
9/10

Tafelgasten.com sprak me gelijk aan. Ik heb mij, samen  met mijn collega Marion Kemeling, aangemeld. Wat vooral prettig was, was de snelheid waarmee we werden geholpen. Het contact verloopt makkelijk. Na onze aanmelding hebben we gebruik gemaakt van de Tafelsessie “ impact maken met je online tafelsessie” door Stefan Renkema en Nikaj Junte samen gegeven. Hierdoor werd helemaal helder hoe Tafelgasten.com de ideale tafelsessie voor zich zagen en bleek ook weer hoe open de beide oprichters stonden voor feedback en mogelijke verbeterpunten. Handig op het platform is het aanbrengen van kleine wijzigingen, opgeven van beschikbaarheid, aangeven van de groepsgrootte bij tafelsessies en het dashboard waarop je boekingen en verdiensten handig kunt terugkijken. Na mijn eerste tafelsessies ben ik er alleen maar enthousiaster over geworden, dus mocht je nog twijfelen om je aan te melden als Tafelgast? Meld je gewoon aan en ga ervoor!

Jan Jaap van Weering
Jan Jaap van Weering
9/10

Als spreker/trainer bij Tafelgasten.com ben ik zeer te spreken over de uitstraling en professionaliteit van dit platform. In de huidige pandemie presenteer ik nog zeer beperkt op locatie maar dankzij Tafelgasten.com nu en ook zeker later veelal online. Opdrachtgevers kunnen collega-sprekers en mij eenvoudig online boeken. De daarbij behorende administratie en facturering wordt correct afgehandeld. Ik kan u daarom tafelgasten.com van harte aanbevelen!

René van Stein
René van Stein
9/10

“Als Tafelgast heb ik diverse keren mijn expertise mogen delen via het platform van Tafelgasten. Het principe is simpel; klanten kunnen zich door experts laten inspireren, motiveren en laten trainen. De sessies zijn kort (90 minuten) en to-the-point. Omdat ze virtueel gegeven worden zijn de deelnemers altijd blij verrast als de sessie interactief is. Ik bedoel; virtueel trainen is een gegeven in de huidige situatie, dus dan haal ik er als expert alles uit om de klant tevreden te stellen. Heerlijk om te doen op dit platform en het leidt tot tevreden (terugkerende) klanten. Wat kan ik mij nog meer wensen?”

Ik ben zelfstandig trainer. Als ik tafelgast word, moet ik dan al mijn bestaande activiteiten ook via dit platform gaan doen?

Nee, tafelgasten.com bied je een extra mogelijkheid om je expertise te delen en er geld mee te verdienen. Je bestaande business kun je dus gewoon blijven doen zoals je gewend bent. Uiteraard houden wij je niet tegen als je besluit wel je bestaande business via ons platform te gaan doen.

Ik ben tafelgast en ik krijg na een tafelsessie de vraag van de klant voor een online vervolgsessie. Mag zo’n vervolgsessie eventueel buiten het platform om?

In principe niet. Als een klant je vraagt om een tweede of derde tafelsessie, dan vinden we het fair dat jij de klant vraagt om dit ook via het platform te boeken. Mocht je zwaarwegende redenen hebben om een vervolg tafelsessie wel buiten het platform om te willen doen, dan kunnen we daar uiteraard wel met je over in gesprek gaan.

Wat kost het om tafelgast te worden?

Je kunt je kosteloos aanmelden als tafelgast. We hebben geen abonnement en vragen ook geen entree fee. Wel vinden we kwaliteit erg belangrijk. Daarom bieden we iedere nieuwe tafelgast de mogelijkheid om een tafelsessie te volgen waarin je leert hoe je inspirerende en activerende online tafelsessies kunt ontwerpen en via Zoom of Teams kunt verzorgen. Daarnaast bieden we je een fotoshoot met een professionele fotograaf zodat je een collectie actuele, professionele en mooie foto’s hebt om jezelf online te presenteren.

Aan de tafelsessie en de fotoshoot zijn wél kosten verbonden. De tafelsessie training kost € 175,- en de fotoshoot kost € 125,- Uiteraard krijg je zelf de beschikking over de foto’s die van jou zijn genomen. En kun je de kennis die je opdoet in de tafelsessie training ook in je andere online werkzaamheden gebruiken. Deelname aan deze sessies is niet verplicht, maar adviseren we wel dringend.

Wie bepaalt de prijs van een tafelsessie?

Je bepaalt zelf de prijs van jouw tafelsessie(s). Wel hanteren we een minimum tarief van €250 voor een tafelsessie die gericht is op een groep (groepssessie). En hanteren we een minimumprijs van €50,- voor mensen die zich inschrijven voor een open inschrijfsessie.

Is er een maximum aan het aantal tafelsessies dat ik als tafelgast mag aanbieden?

Nee, er is geen maximum aan het aantal sessies dat je als tafelgast mag aanbieden. Omdat we kwaliteit erg belangrijk vinden, verwachten we wél dat jij alleen sessies zal aanbieden op onderwerpen waar je ook echt expert bent.

Stel dat ik (tijdelijk) wil stoppen als tafelgast. Hoe gaat dat?

Natuurlijk hopen we dat je zo enthousiast bent dat je niet wilt stoppen. Maar als je om welke reden dan ook wilt stoppen, dan kun je eenvoudig via het platform je account opzeggen. Als je tijdelijk wilt stoppen, bijvoorbeeld omdat je een tijdje met verlof gaat of een wereldreis wilt maken, dan kun je je account en de bijbehorende tafelsessies ‘bevriezen’. Ze blijven dan wel bestaan maar zijn niet meer zichtbaar voor de klanten. Daarmee voorkomen dat klanten teleurgesteld zijn als ze jouw sessie willen boeken maar dit niet mogelijk is.

Ik wil tafelgast worden. Hoe gaat dat in zijn werk?

Tafelgast worden gaat heel eenvoudig. Je meldt je via het aanvraagformulier in een paar simpele stappen aan als tafelgast. Als je aanmelding wordt geaccepteerd, spreken we vervolgens een aantal dingen met elkaar af in de vorm van een overeenkomst en algemene voorwaarden voor tafelgasten. Daarna kun je meteen aan de slag met het plaatsen van jouw tafelsessies. En ben je klaar om geboekt te worden.

Welke eisen stellen jullie aan een tafelgast?

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Een tafelgast moet ook écht iets toevoegen aan tafel bij de klant. Als je tafelgast wilt worden vragen we je daarom een kort vragenformulier in te vullen waarin je ons uitlegt waarom jij expert bent op jouw vakgebied.

Daarnaast beoordelen klanten de tafelsessies die jij verzorgt. Als meerdere van die beoordelingen negatief zijn, gaan we met je in gesprek over hoe dat beter kan. In het uiterste geval kunnen we besluiten om betreffende tafelsessie te verwijderen.

Ik ben Tafelgast en daarnaast zelfstandig trainer. Na een tafelsessie krijg ik de vraag van de klant of ik nog een keer langs wil komen, maar dan ‘live’ in plaats van online. Hoe werkt dat?

Als een klant zo tevreden is dat hij je vraagt voor een ‘live’ vervolgsessie, dan zijn we in de eerste plaats natuurlijk heel blij dat je gezorgd hebt voor een tevreden klant! Het staat je vrij om die live vervolgsessie buiten tafelgasten.com om te organiseren, maar het hoeft natuurlijk niet! Besluit je de sessie buiten het platform om te organiseren, dan regel je alles voor deze live sessie zelf, inclusief de facturatie.

Wat houd ik financieel over aan een tafelsessie?

Jij ontvangt 70% van het bedrag dat de klant betaalt voor een tafelsessie. Tafelgasten.com ontvangt 27%. Het bedrag dat tafelgasten.com ontvangt wordt gebruikt voor het verder ontwikkelen van het platform, het promoten ervan zodat het kan groeien en het afdekken van een stuk debiteurenrisico. Met de resterende 3% van het bedrag dat de klant betaalt, ondersteunen we samen goede doelen die zich inzetten voor beter onderwijs aan kinderen. Op die manier maken we samen de wereld mooier. Always give back!

Mag ik over elk onderwerp een tafelsessie aanbieden?

Ja, het staat je vrij om zelf de onderwerpen van je tafelsessie te bedenken. Omdat we respect voor elkaar belangrijk vinden maken we wél afspraken met elkaar over onderwerpen die niet thuishoren op het platform. Dat doen we in de overeenkomst die we met elkaar sluiten. Met tafelgasten die niet bijdragen aan een positieve intentie om de aarde en andere mensen ‘rijker’, leuker en beter te maken, zitten wij liever niet aan tafel. Daarnaast gaan we uit van jouw professionaliteit en dat je enkel tafelsessies aanbiedt op onderwerpen waar je het meesterschap over bezit.

Een tafelsessie duurt 1,5 uur. Wat gebeurt er als ik twee keer achter elkaar wordt geboekt?

Het is natuurlijk erg mooi als je twee keer achter elkaar wordt geboekt. Om te voorkomen dat je de ene sessie moet afkappen om de andere sessie niet te laten wachten, zorgt ons systeem ervoor dat er altijd minimaal een half uur tijd zit tussen twee opeenvolgende sessies.

Voorbeeld
Je hebt je beschikbaarheid voor maandagmiddag opgegeven als beschikbaar tussen 12.00 en 16.00 uur. De eerste klant boekt een van jouw sessies van 12.00 tot 13.30 uur. Als een tweede klant je daarna op diezelfde maandagmiddag wil boeken, dan kan dat pas weer vanaf 14.00 uur.

Zitten wij contractueel aan elkaar vast?

Nee,  wij geloven niet in “gedwongen’ bij elkaar blijven. Voelen we ons niet meer senang bij elkaar, dan laten we elkaar los. Wij zullen er van onze kant alles aan doen om jou en onze klanten meer dan tevreden te laten zijn over het samenwerken met tafelgasten.com. Om alles vloeiend te laten verlopen spreken we wel spelregels met elkaar af. Die afspraken leggen we aan het begin van onze samenwerking schriftelijk met elkaar vast.