Over ons

wij zijn tafelgasten

De oprichters

infoblock
Stefan Renkema

Creatieve, onafhankelijke pionier die van nieuwe dingen houdt en een voorliefde heeft voor het salesvak.

infoblock
Nikaj Junte

Avontuurlijk en ondernemend mensen-mens. Een doorzetter met verstand van financiële zaken.

infoblock
wij zijn tafelgasten

Waarom zijn we tafelgasten begonnen?

Een crisis dwingt je om creatief te worden en dingen anders te doen. In maart 2020 hadden we elkaar aan de telefoon over de gevolgen van het Covid-19 virus. Middenin dat gesprek werd het idee voor tafelgasten.com geboren: een creatieve mix van Ted Talks, trainingen, DWDD en Booking.com die perfect past in een wereld waarin hybride werken de standaard is.


Contact opnemen
Dit vinden wij belangrijk

Onze kernwaarden

icon
Verfrissend

Verrassend, vernieuwend én verfrissend! Tafelgasten.com is het verkoelende drankje in de hete zomerzon. Dat had je net even nodig om door te kunnen gaan. Kennis en ervaring getankt en de boel lekker opgefrist.

icon
Bloei

Tafelgasten.com is opgericht door Stefan & Nikaj die al meer dan 40 jaar elkaars boezemvrienden zijn. Hier komt alles wat we geleerd hebben tot bloei!
Die bloei gunnen we iedereen! En dat willen we bereiken met inspirerende tafelsessies waar je direct iets aan hebt.

icon
Vloeiend

Tafelgasten.com wil graag dat alles op rolletjes loopt. Dat betekent dat alles in één keer, makkelijk én goed geregeld is. Want, alleen als iets vloeiend gaat, is het prettig en fijn samenwerken!

icon
Meesterschap

Inspirerend, leerzaam, direct toepasbaar en voor herhaling vatbaar. Dat is hoe wij willen dat klanten over tafelgasten.com praten. Daarom zijn wij en onze tafelgasten het vak meester. Daar zullen we continue aan blijven werken, verbeteren en in investeren.

icon
Goedgeefs

Wie goed doet, goed ontmoet. Het “Always Give Back” principe zit in het DNA van tafelgasten.com. We willen impact maken door bewust om te gaan met People, Planet en onze Profit.

icon
Always Give Back

Kinderen hebben de toekomst. Daarom doneren we 10% van onze inkomsten aan de volgende doelen die zich inzetten voor beter onderwijs aan kinderen: Edukans, Stichting 010010 en SAM&

infoblock
De gasten achter tafelgasten

Op 8 jarige leeftijd leerden Stefan & Nikaj elkaar op basisschool ‘Het Kompas’ in Kampen kennen en was er die ‘klik’. De start van een vriendschap zoals vriendschap hoort te zijn. Inmiddels zijn we ruim 40 jaar boezemvrienden. We hebben door al die jaren heen steeds tijd voor onze vriendschap gemaakt, mooie avonturen beleefd en lief & leed gedeeld. Zakelijk gezien hebben wij elk onze eigen wegen bewandeld. Totdat we in 2019 samen nadachten over het ondernemerschap tijdens een wandeltocht door de Highlands in Schotland. Daar is, zonder dat we het toen zelf wisten, de basis ontstaan voor het samen starten van tafelgasten.com.

Wij hebben allebei een mooie loopbaan opgebouwd met ervaring en groei in diverse organisaties en sectoren. We hebben kansen gekregen, hebben opleidingen mogen volgen en zijn daardoor als mens en professional ‘rijker’ geworden. En nu willen we op onze beurt mensen kansen geven en ‘rijker’ laten worden. Met tafelgasten.com willen we het uitwisselen en vernieuwen van kennis stimuleren in een wereld waarin hybride werken het nieuwe normaal is.

‘sharing knowledge to improve life’

Vanaf dag 1 was het voor ons duidelijk dat we met tafelgasten.com óók maatschappelijke impact willen maken. Iets terug kunnen geven van datgene wat je zelf ontvangt vinden we simpelweg belangrijk.

Elke ‘tafelgasten-dag’ is een feestje.

We gaan ervoor om dit initiatief tot een succes te maken en hopen dat jij ons daarbij wilt helpen! En op die manier de wereld een beetje mooier maken!


infoblock
Ga met ons een partnerschap aan

Samenwerken?

Tafelgasten.com staat open voor ideeën en suggesties om samen te werken. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.


Contact opnemen