Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 04. Leiderschap

Rust en stilte

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Rust en stilte

  • Aandacht
  • Rust
  • Stilte
  • Tekens
  • Verwondering
Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Herken je het moment als je volledig in rust bent. Dat alles goed is en dat je overzicht hebt, helder bent en het lichaam volledig is opgeladen. Er is geen gemis en daarmee ook geen verlangen. Er is alleen maar tevredenheid. Wat een cadeau is dat toch. Heb je dat thuis, alleen in de vakantie of praktisch nooit. En wat is dat toch moeilijk te realiseren met alles wat er dagelijkse op ons afkomt en we onszelf opleggen. Het lijkt alsof we altijd ‘aan’ staan. Welke dynamieken spelen rond het krijgen van rust. Hoe houden ze verband met elkaar? En hoe ga je ermee om? Je gaat kijken of je meer zicht krijgt en welke stap je zou kunnen zetten.

MEER BEWUSTZIJN OP HOE ONRUST ONTSTAAT
Je krijgt meer zicht op hoe onrust ontstaat en wat de achterliggende factoren zijn. Je merkt dat onrust niets te maken heeft met je omgeving, maar met jezelf.

ZICHT KRIJGEN OP WAT JOU ONRUST GEEFT
Je krijgt zicht op wat jou onrust geeft en meer zicht hoe dat geestelijk en lichamelijk bij jou werkt. Je gaat onderzoeken wat de onderliggende factoren van deze onrust is.

ZICHT KRIJGEN OP JOUW DEFENSIEMECHANISMEN
Onrust willen we niet voelen dus vaak ga je het uit de weg. Je onderzoekt je defensiemechanismen en je gaat achterhalen waar je die precies inzet.

PRAKTISCHE HANDVATTEN MET HET OMGAAN MET ONRUST
Doordat je zicht krijgt op de dieper gelegen oorzaken van onrust, kun je beter werken aan een duurzame oplossing. Je ontvangt verschillende middelen en handvatten hoe je met onrust kan omgaan.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training