author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Rust en stilte

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • aandacht
  • Rust
  • Stilte
  • Tekens
  • Verwondering

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Herken je het moment als je volledig in rust bent. Dat alles goed is en dat je overzicht hebt, helder bent en het lichaam volledig is opgeladen. Er is geen gemis en daarmee ook geen verlangen. Er is alleen maar tevredenheid. Wat een cadeau is dat toch. Heb je dat thuis, alleen in de vakantie of praktisch nooit. En wat is dat toch moeilijk te realiseren met alles wat er dagelijkse op ons afkomt en we onszelf opleggen. Het lijkt alsof we altijd ‘aan’ staan. Welke dynamieken spelen rond het krijgen van rust. Hoe houden ze verband met elkaar? En hoe ga je ermee om? Je gaat kijken of je meer zicht krijgt en welke stap je zou kunnen zetten.

MEER BEWUSTZIJN OP HOE ONRUST ONTSTAAT
Je krijgt meer zicht op hoe onrust ontstaat en wat de achterliggende factoren zijn. Je merkt dat onrust niets te maken heeft met je omgeving, maar met jezelf.

ZICHT KRIJGEN OP WAT JOU ONRUST GEEFT
Je krijgt zicht op wat jou onrust geeft en meer zicht hoe dat geestelijk en lichamelijk bij jou werkt. Je gaat onderzoeken wat de onderliggende factoren van deze onrust is.

ZICHT KRIJGEN OP JOUW DEFENSIEMECHANISMEN
Onrust willen we niet voelen dus vaak ga je het uit de weg. Je onderzoekt je defensiemechanismen en je gaat achterhalen waar je die precies inzet.

PRAKTISCHE HANDVATTEN MET HET OMGAAN MET ONRUST
Doordat je zicht krijgt op de dieper gelegen oorzaken van onrust, kun je beter werken aan een duurzame oplossing. Je ontvangt verschillende middelen en handvatten hoe je met onrust kan omgaan.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Defensiemechanismen, afweermechanismen en isoleerstijlen
Norbert Koopen Norbert Koopen Defensiemechanismen, afweermechanismen en isoleerstijlen
Ben je je bewust van je afweermechanismen en isoleerstijlen? Weet je hoe je jezelf beschermt? En wat gebeurt er als je hier meer bewustzijn op krijgt?
study 04. Leiderschap
€ 1000