author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Transformatie en Organisatie

05. Management en Teamontwikkeling
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Betekenis
  • Gedrag
  • Organisatieontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • Transformatie
  • Transformatie en Organisatie

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor leiders van teams en teamleden die een krachtige stap in hun ontwikkeling willen zetten door op een wezenlijke manier naar talenten, vaardigheden, capaciteiten en gedrags- en communicatiepatronen te kijken. Om vervolgens met frisse energie, plezier en een vernieuwde blik de uitdagingen aangaan.

70% van de transformaties mislukken. Transformeren is een uiterst moeizaam en vaak pijnlijk proces. Het vraagt veel van leiders en medewerkers om het oude los te laten en zich te richten op het nieuwe. Het is een proces van experimenteren, vallen en opstaan, chaotisch en heel erg emotievol. Hoe ga je om met de belangen van de verschillende stakeholders? Hoe geef je ruimte aan emotie, maar hou je tegelijkertijd vat op de dynamiek? Wat is je houding tegenover obstakels en hoe ga je daarmee om?

INZICHT
Door op globaal niveau kennis te hebben van transformatieproces, krijg je zicht op de verschillende fases, begrijp je de dynamiek in elke fase en begint nog beter te begrijpen hoe complex zo’n proces eigenlijk is.

BEWUSTZIJN
In de transformatie bewustzijn van jouw positie en die van anderen, geeft je zicht op je verantwoordelijkheden en taken van jezelf en van de ander. Je bent in staat om je eigen uitdagingen beter aan te gaan en kunt anderen bij hun uitdagingen helpen.

JOUW OMGANG
Transformatie gaat gepaard met onzekerheid en niet weten – en dat is per definitie lastig. Het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen vraagt wat van mensen. Je kan een beeld of visie schetsen en die volgen, maar weet niet of dat wordt gerealiseerd. Zicht krijgen op hoe jij met loslaten en veranderen omgaat, helpt om dit proces makkelijker te doorlopen.

HANDVATTEN
Door inzichten en het aanreiken van praktische handvatten kun je beter in een situatie van transformatie handelen. Je krijgt middelen om naar jezelf te kijken en anderen te helpen.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000