Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 05. Management en Teamontwikkeling

Transformatie en Organisatie

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Transformatie en Organisatie

  • Betekenis
  • Gedrag
  • Organisatieontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • Transformatie
  • Transformatie en Organisatie
Doelgroep: Voor leiders van teams en teamleden die een krachtige stap in hun ontwikkeling willen zetten door op een wezenlijke manier naar talenten, vaardigheden, capaciteiten en gedrags- en communicatiepatronen te kijken. Om vervolgens met frisse energie, plezier en een vernieuwde blik de uitdagingen aangaan.

70% van de transformaties mislukken. Transformeren is een uiterst moeizaam en vaak pijnlijk proces. Het vraagt veel van leiders en medewerkers om het oude los te laten en zich te richten op het nieuwe. Het is een proces van experimenteren, vallen en opstaan, chaotisch en heel erg emotievol. Hoe ga je om met de belangen van de verschillende stakeholders? Hoe geef je ruimte aan emotie, maar hou je tegelijkertijd vat op de dynamiek? Wat is je houding tegenover obstakels en hoe ga je daarmee om?

INZICHT
Door op globaal niveau kennis te hebben van transformatieproces, krijg je zicht op de verschillende fases, begrijp je de dynamiek in elke fase en begint nog beter te begrijpen hoe complex zo’n proces eigenlijk is.

BEWUSTZIJN
In de transformatie bewustzijn van jouw positie en die van anderen, geeft je zicht op je verantwoordelijkheden en taken van jezelf en van de ander. Je bent in staat om je eigen uitdagingen beter aan te gaan en kunt anderen bij hun uitdagingen helpen.

JOUW OMGANG
Transformatie gaat gepaard met onzekerheid en niet weten – en dat is per definitie lastig. Het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen vraagt wat van mensen. Je kan een beeld of visie schetsen en die volgen, maar weet niet of dat wordt gerealiseerd. Zicht krijgen op hoe jij met loslaten en veranderen omgaat, helpt om dit proces makkelijker te doorlopen.

HANDVATTEN
Door inzichten en het aanreiken van praktische handvatten kun je beter in een situatie van transformatie handelen. Je krijgt middelen om naar jezelf te kijken en anderen te helpen.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training