Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 05. Management en Teamontwikkeling

Teamdynamieken

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Teamdynamieken

  • Authentiek
  • Communicatie
  • Gedrag
  • Luisteren
  • Verborgen potentieel
Doelgroep: Voor leiders van teams en hun teamleden die een krachtige stap in hun ontwikkeling willen zetten door op een wezenlijke manier naar talenten, vaardigheden, capaciteiten en gedrags- en communicatiepatronen te kijken. Om vervolgens met frisse energie, plezier en een vernieuwde blik de uitdagingen aangaan.

Er zijn zoveel ingrediënten die de balans en de flow in het team kunnen verstoren. Een dreiging van buiten die het team onder druk zet, de botsende karakters van teamleden, een verandering van takenpakket of bijvoorbeeld een business die sterk groeit. Zicht op de belemmerende patronen zorgt dat je sneller uit zo’n dynamiek raakt. En daar kun je beter op voorbereid zijn, want erin komen doe je toch.

INZICHT IN DE ONTSTAANSWIJZE
Door zicht te krijgen op de factoren die het teamproces beïnvloeden, kun je een teamdynamiek beter analyseren. Je ziet hoe complex dat proces is. En hoe door het individuele gedrag van de teamleden en de cultuur van de organisatie de groepsdynamiek wordt beïnvloed. Je krijgt zicht op de factoren en de weg uit belemmerende dynamieken.

EFFECTIEVE TEAMS
Twee ogenschijnlijk simpele factoren bepalen of een team effectief is. Door zicht te hebben op deze factoren kun je de dynamiek, het gedrag van de teamleden en de factoren die verstorend werken beter toetsen en in perspectief plaatsen.

BEWUSTZIJN
De vraag is natuurlijk hoe die twee factoren invloed hebben op jouw gedrag. Je krijgt meer bewustzijn op je eigen uitdagingen en het effect op de ander. Je merkt dat door middel van je eigen gedrag je een instrument in handen hebt om de teamdynamiek te beïnvloeden.

HANDVATTEN
Je zult aan het einde van de workshop een reeks van middelen en handvatten hebben waardoor je een teamdynamiek beter in perspectief kan plaatsen. Je ziet ook welke invloed jij hebt en hoe je anderen kunt helpen.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training