author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Betekenis vinden en geven

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Betekenis
  • Gemis
  • Tevredenheid
  • Verlangen
  • Zingeving

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Weet wie je bent, wat je wilt, acteer ernaar op moedige wijze, weet wie daarop zit te wachten en zorg dat hun leven of de situatie in positieve zin verandert. Om je vervolgens te laten raken in wat jouw leven betekenis geeft en te genieten van de verandering die je bij anderen en de wereld teweegbrengt. Het vinden van verlangen en betekenis is verbonden aan het nemen van risico’s. Jezelf laten zien. Weloverwogen en met open gevoelens besluit je risico’s te nemen, te springen en iets te doen wat je waarschijnlijk nog nooit of niet vaker eerder hebt gedaan. Maar hoe doe je dat dan? Het is een bijzonder spannend proces.

ZICHT OP BETEKENIS VINDEN EN TRANSFORMATIE
Het vinden van betekenis is verbonden is nauw verbonden met transformatie. Door zicht op het transformative te krijgen, weet je ook welk pad je bij het vinden van betekenis te wachten staat.

ZICHT KRIJGT OP HOE BETEKENIS WORDT GEVONDEN
Je krijgt inzicht hoe betekenis een verband heeft met de ervaringen die je in het leven hebt opgedaan . Je hebt daarmee een spoor om je eigen betekenis te vinden.

ZICHT OP WAAR JOUW BETEKENIS ZOU KUNNEN LIGGEN
Door langs je ervaringen te reizen zou je een sporen kunnen vinden die naar jouw betekenis zou kunnen leiden. Het enige wat je dan hoeft te doen is om die sporen te onderzoeken.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000