Max 100 deelnemers
Teamtraining
job Leiderschap trainingen

Betekenis vinden en geven

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Betekenis vinden en geven

  • Betekenis
  • Gemis
  • Tevredenheid
  • Verlangen
  • Zingeving
Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Weet wie je bent, wat je wilt, acteer ernaar op moedige wijze, weet wie daarop zit te wachten en zorg dat hun leven of de situatie in positieve zin verandert. Om je vervolgens te laten raken in wat jouw leven betekenis geeft en te genieten van de verandering die je bij anderen en de wereld teweegbrengt. Het vinden van verlangen en betekenis is verbonden aan het nemen van risico’s. Jezelf laten zien. Weloverwogen en met open gevoelens besluit je risico’s te nemen, te springen en iets te doen wat je waarschijnlijk nog nooit of niet vaker eerder hebt gedaan. Maar hoe doe je dat dan? Het is een bijzonder spannend proces.

ZICHT OP BETEKENIS VINDEN EN TRANSFORMATIE
Het vinden van betekenis is verbonden is nauw verbonden met transformatie. Door zicht op het transformative te krijgen, weet je ook welk pad je bij het vinden van betekenis te wachten staat.

ZICHT KRIJGT OP HOE BETEKENIS WORDT GEVONDEN
Je krijgt inzicht hoe betekenis een verband heeft met de ervaringen die je in het leven hebt opgedaan . Je hebt daarmee een spoor om je eigen betekenis te vinden.

ZICHT OP WAAR JOUW BETEKENIS ZOU KUNNEN LIGGEN
Door langs je ervaringen te reizen zou je een sporen kunnen vinden die naar jouw betekenis zou kunnen leiden. Het enige wat je dan hoeft te doen is om die sporen te onderzoeken.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training