author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid, plezier en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Betekenis vinden en geven

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Betekenis
  • Gemis
  • Tevredenheid
  • Verlangen
  • Zingeving

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Weet wie je bent, wat je wilt, acteer ernaar op moedige wijze, weet wie daarop zit te wachten en zorg dat hun leven of de situatie in positieve zin verandert. Om je vervolgens te laten raken in wat jouw leven betekenis geeft en te genieten van de verandering die je bij anderen en de wereld teweegbrengt. Het vinden van verlangen en betekenis is verbonden aan het nemen van risico’s. Jezelf laten zien. Weloverwogen en met open gevoelens besluit je risico’s te nemen, te springen en iets te doen wat je waarschijnlijk nog nooit of niet vaker eerder hebt gedaan. Maar hoe doe je dat dan? Het is een bijzonder spannend proces.

Meer achtergrond: https://www.koopenbakker.nl/betekenis-vinden-en-geven/

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 95
Tafelsessie op maat
Norbert Koopen Norbert Koopen Tafelsessie op maat
Een tafelsessie op maat over gedrag, karakter of persoonlijk leiderschap. Verbindingen kunnen worden gemaakt met (klim)expedities en de natuur.
study 04. Leiderschap
€ 1500
Grensbeleving
Norbert Koopen Norbert Koopen Grensbeleving
De werkelijke ontmoeting tussen jou en mij vindt plaats op de grens. Hoe is jouw grensbeleving? Hoe ontmoet je jezelf en hoe ontmoet je de ander?
study 04. Leiderschap
€ 1000