author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Je verborgen potentieel

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Authentiek
  • Gedrag
  • Kwaliteiten
  • Moed
  • Persoonlijk leiderschap

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Ieder mens heeft zo zijn kwaliteiten. Iets wat je op een prachtige wijze in het leven meester hebt gemaakt. Je kan goed analyseren, je kan mensen goed aanvoelen, je hebt een heerlijke fantasie, je maakt makkelijk contact etc. Het brengt je vaak ver in het leven. Er zijn ook kanten die wat onderbelicht zijn. Daar ligt je verborgen potentieel. Meer zicht op en het ontwikkelen van deze onderbelichte kwaliteiten zorgen dat je vrijer, rustiger en krachtiger wordt. Wat gaat er met jou gebeuren als jij die kwaliteit gaat aanspreken en meer integreert in je dagelijks leven? Een kennismaking met het vergroten van je potentieel.

ZICHT OP HOE JE JE VERBORGEN POTENTIEEL AANSPREEKT
Je krijgt zich op hoe je je verborgen potentieel aanspreekt. Hoe je je bestaande kwaliteiten daarmee versterkt en je daarmee meer in balans komt. Het geeft je meer rust, kracht en vrijheid.

OMGANG MET OBSTAKELS EN JE POTENTIEEL
Het aanspreken van je verborgen potentieel gaat niet zonder slag of stoot. Je wordt bewust hoe je met die obstakels kunt omgaan. Je leert ook zien welke gevoel je krijgt als je op de goede weg bent.

AANSPREKEN
In de workshop kijk je concreet naar een specifiek onderdeel van je verborgen potentieel. Je kijkt hoe je dat kunt aanspreken en welke obstakels je op je pad tegenkomt. Je hebt daarmee een voorbeeld waardoor je je uitdagingen ten aanzien van je potentieel een voor een kunt aanpakken.

SAMENWERKEN IN TEAMS
Je krijgt inzicht hoe verborgen potentieel van invloed is in een team. Hoe je elkaar kunt helpen en hoe je daarmee effectiever kunt werken.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000