author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Tafelsessie op maat

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Expeditie
  • Fietsen
  • Klimmen
  • Natuur
  • Wandelen

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1500
€ 1815.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van gedrag en lever graag een bijdrage om je rustiger, krachtiger en vrijer te voelen in wat je doet en daar een diepe voldoening in te ervaren. Wat heb jij en wat hebben jullie op dit moment te leren? Voor welke uitdagingen sta jij of staan jullie nu?

Tijdens een tafelsessie nodig ik je vervolgens uit om een reis naar binnen naar het verborgene, het onbewuste en wezenlijke te maken. Om van daaruit een nieuwe duurzame, krachtige en lerende beweging tot stand te brengen. Om steeds weer betekenis te vinden en die in verbinding met anderen te volgen.

Ik organiseerde de afgelopen 30 jaar talloze outdoor-reizen, expedities en beklom bijvoorbeeld de hoogste bergen van Europa en Noord-Amerika: de Elbrus en de Denali. Ik leerde tijdens die tochten over teamwerk, leiderschap, over navigeren in lastige omstandigheden, over wat het vraagt om je pad te vinden.

Graag overleg ik met jou wat voor jouw team passend is. Een parallel met een beklimming, een fietstocht of een solo zwerftocht door de bossen is snel gemaakt.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000