Max 100 deelnemers
Teamtraining
job Leiderschap trainingen

Tafelsessie op maat

€ 1.500 Per team
€ 1.815,00 incl btw

Tafelsessie op maat

  • Expeditie
  • Fietsen
  • Klimmen
  • Natuur
  • Wandelen
Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van gedrag en lever graag een bijdrage om je rustiger, krachtiger en vrijer te voelen in wat je doet en daar een diepe voldoening in te ervaren. Wat heb jij en wat hebben jullie op dit moment te leren? Voor welke uitdagingen sta jij of staan jullie nu?

Tijdens een tafelsessie nodig ik je vervolgens uit om een reis naar binnen naar het verborgene, het onbewuste en wezenlijke te maken. Om van daaruit een nieuwe duurzame, krachtige en lerende beweging tot stand te brengen. Om steeds weer betekenis te vinden en die in verbinding met anderen te volgen.

Ik organiseerde de afgelopen 30 jaar talloze outdoor-reizen, expedities en beklom bijvoorbeeld de hoogste bergen van Europa en Noord-Amerika: de Elbrus en de Denali. Ik leerde tijdens die tochten over teamwerk, leiderschap, over navigeren in lastige omstandigheden, over wat het vraagt om je pad te vinden.

Graag overleg ik met jou wat voor jouw team passend is. Een parallel met een beklimming, een fietstocht of een solo zwerftocht door de bossen is snel gemaakt.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training