Max 100 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

Karakterstructuren

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Karakterstructuren

  • Authentiek
  • Communicatie
  • Gedrag
  • Identiteit
  • Karakter
Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

In de eerste vijf jaar van je leven word je karakterstructuur opgebouwd op basis van onder andere, zes dominante bewegingen. Het zijn bewegingen die je ondergaat om je te individualiseren enerzijds en anderzijds bewegingen die zorgen dat je onderdeel blijft van de groep en in verbinding blijft met de ander. Zicht op de verschillende karakterstructuren geeft inzicht in je talenten, maar belangrijker in je uitdagingen. Wat heb je te doen om je vrijer, rustiger en krachtiger te voelen en meer plezier te ervaren in wat je doet? Het helpt je ook om het gedrag van anderen beter te plaatsen en daar effectiever op te reageren.

KENNIS
Je krijgt zicht en inzicht in de zes grote bewegingen die invloed hebben op je karakterstructuur en leert begrijpen waarom we die beweging nodig hebben om in het dagelijks leven te functioneren.

ZICHT KRIJGEN OP
Je wordt je bewust van je dominante lijnen in jouw karakterstructuur en je gaat een verband leggen met deze structuur en je ervaringen in het verleden. Je zult merken dat je die beweging je hele leven maakt en steeds verder hebt ontwikkeld.

HERKENNEN
Je hebt meer oog van de karakterstructuur voor anderen. Je begrijpt het principe achter de beweging. Doordat je de beweging begrijpt, ben je beter in staat om je tot die karakterstructuur te gaan verhouden.

HANDVATTEN
Naast dat je de talenten, kwaliteiten en capaciteiten van elke structuur ziet, word je ook gewezen op de uitdagingen van elke structuur en hoe je het aangaan van die uitdagingen meer vrijheid, kracht, rust en daarmee plezier geeft.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training