Max 100 deelnemers
Teamtraining
job 05. Management en Teamontwikkeling

Het moedige gesprek

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Het moedige gesprek

  • Authentiek
  • Communicatie
  • grenzen
  • Luisteren
  • Moed
Doel: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een grote stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Hoe werk je met nog meer plezier samen? Hoe zorg je dat er een nog betere verbinding is in je organisatie, team of in een relatie? Hoe zorg je dat de dingen gebeuren die lef vragen? Hoe volg je – naast de feiten – je instinct? De manier waarop je communiceert is daarbij cruciaal.

Het moedige gesprek helpt daarbij. Het is een gesprek waarin je risico’s neemt. Waarin je jezelf laat zien in contact met je echte behoeften. En dat is per definitie spannend. Hoe reageert de ander op jou als je iets van jezelf onthult?

Vertel je de ander wat hij wil horen? Of vertel je hem of haar wat jij wilt vertellen? Doe je dat met de intentie en energie die hij of zij wil of doe je dat met jouw intentie? En welk cadeau zit er verborgen in dat moedige gesprek?

Wil je handvatten voor het voeren van een moedig gesprek? Wil je meer zicht hebben op je communicatie- en gedragspatronen?

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis

Deel deze online training