author
Norbert Koopen
Voor meer rust, kracht, vrijheid en betekenis
04. Leiderschap
Bekijk profiel

Persoonlijke transformatie

04. Leiderschap
Groepssessie
Max 100 deelnemers

Trefwoorden

  • Betekenis
  • Kracht
  • Plezier
  • Rust
  • Vrijheid

Deel deze tafelsessie


Prijs: € 1000
€ 1210.00 incl btw


Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Beschrijving

Doelgroep: Voor executives en professionals die – door naar hun capaciteiten, dieper gelegen overtuigingen, gedrags- en communicatiepatronen te kijken – een stap in carrière en hun persoonlijke leven willen zetten. Om vervolgens meer rust, richting, vrijheid en betekenis in hun dagelijks handelen te vinden.

Je hebt veel talenten, vaardigheden en capaciteiten. Ze worden deels door je genen bepaald, maar een belangrijk deel leer je tijdens je leven. Een deel van je fundament van je gedrag wordt in je opvoeding gelegd. Het gedrag dat jij als reactie op wat jij in de eerste jaren van je leven aantreft ontwikkelt. Vervolgens bouw je verder op deze basis. Later kom je erachter dat het aangeleerde gedrag en patronen niet altijd effectief zijn.

1. ZICHT KRIJGEN OP HOE TRANSFORMATIE WERKT
Je krijgt zicht op de verschillende fases in transformatie. Je ziet welke dynamieken in welke fase gelden. Je wordt je bewust van mogelijke gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties die in zo’n dynamiek kunnen spelen.

2. JOUW DYNAMIEKEN IN TRANSFORMATIE
Transformatie gaat gepaard met chaos. Je beseft je dat door niet te weten, het weten wordt geboren. Dat gaat met vallen en opstaan en experimenteren helpt.

3. JE LEREND VERMOGEN VERSTERKEN
Zicht hebben op het transformatieproces en de gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties die daarbij horen geeft houvast. Je snapt nu beter hoe het proces werkt waardoor je makkelijker de steeds lastige stappen kunt zetten. Je snapt nu ook waarom het elke keer onnatuurlijk aanvoelt. Je lerend vermogen gaat daardoor met sprongen vooruit.

4. ANDEREN BETER KUNNEN BEGRIJPEN EN LEIDEN
Doordat je weet hoe het transformatieproces verloopt, kun je anderen beteren in het proces faciliteren en ze helpen te groeien. Je kunt een bijdrage geven in hun vrijheid van handelen en ze meer rust en kracht geven.

Bij elke tafelsessie van KoopenBakker ontvangen de deelnemers na afloop een pakket met informatie dat verdieping geeft op de online sessie. Om het geleerde en wat ervaren is nog beter in de praktijk toe te passen. Dat kan bestaan uit opdrachten, verdiepende vragen, inspiratie (boeken, docu's, films, video's, artikelen), podcasts, visualisaties en meditaties.

Meer online trainingen van Norbert Koopen

Teamdynamieken
Norbert Koopen Norbert Koopen Teamdynamieken
Er zijn veel ingrediënten die de balans en de flow in het team verstoren. Hoe los jij de puzzel telkens op? De zoektocht naar het perfecte team.
study 05. Management en Teamontwikkeling
€ 180
Je gedrag ontrafelen
Norbert Koopen Norbert Koopen Je gedrag ontrafelen
Je gedrag is verbonden met een beweging, je lichaamshouding, je lichaamsstructuur, woorden, je intonatie, een blik et cetera. Ontrafel je gedrag.
study 04. Leiderschap
€ 1000
Rust en stilte
Norbert Koopen Norbert Koopen Rust en stilte
Hoeveel signalen krijg je elke dag via je telefoon, computer en andere elementen uit je omgeving op je afgevuurd? Hoe ervaar je meer rust en stilte?
study 04. Leiderschap
€ 1000