Kwaliteitsmanagement Trainingen

Kwaliteitsmanagement gaat simpelweg over de kwaliteit van een product of dienst. Als bedrijf streef je naar de hoogste kwaliteit om daarmee een leiderspositie in jouw markt te veroveren. Maar ook om je klanten aan je te binden. Organisatieprocessen spelen daarin een belangrijke rol. Procesmanagement draait om de continue verbetering van organisatieprocessen die de kwaliteit van producten en diensten bepalen. Op tafelgasten.com vind je een groeiend aantal online trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Van het Business Model Canvas tot waardemanagement. Check hieronder het complete overzicht.

Meer lezen
Ervaren trainers Altijd 1,5 uur Altijd online Inpasbaar in elke werkdag

Soort trainingen

session-thumbnail
Sustainable Business Modeling ~ Duurzaamheidsscan ~
De duurzaamheidsscan geeft een volledig beeld van de positieve en negatieve effecten die uw bedrijf heeft op alle stakeholders. Nederlands of Engels
session-thumbnail
De Business Model Canvas, tijd voor een nieuwe strategie!
Ontdek de groeikansen in je bedrijfsmodel. Wil je nieuwe features implementeren binnen het bedrijf? Leer tijdens deze workshop alles over de BMC.
€ 795 per team
session-thumbnail
Van traditioneel risicomanagement naar waardemanagement
Als ook jouw organisatie een risicomanagementsysteem heeft dat maar beperkt aanslaat, dan hoor je bij deze sessie wat je vooral anders kunt doen.
3 online trainingen gevonden