Max 20 deelnemers
Teamtraining
job 07. Kwaliteitsmanagement

Sustainable Business Modeling ~ Duurzaamheidsscan ~

€ 1.500 Per team
€ 1.815,00 incl btw

Sustainable Business Modeling ~ Duurzaamheidsscan ~

  • design thinking
  • duurzaam
  • Transformatie en Organisatie
  • Verandermanagement
  • waardecreatie
We leven in een ‘change of era’ en duurzaamheid speelt daar een essentiële rol in.
Op dit moment zijn de onderwerpen veelal gerelateerd aan de energietransitie, vraagstukken op het gebied van klimaat verandering en hergebruik van materialen. Elk bedrijf heeft of krijgt er op een of andere wijze mee te maken.
Hoe gaat uw bedrijf om met dit onderwerp? Laten jullie je leiden door wetgeving, keurmerken en de gangbare onderwerpen? Of is duurzaamheid reeds een onderdeel van de bedrijfsstrategie? Kortom, is er tijd genomen om pro-actief na te denken over de implicaties van duurzaamheidsaspecten of is het vooral een reactie op vragen en eisen van de buitenwereld?

Is deze training iets voor uw bedrijf?

Wil je helder krijgen op welke wijze duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand kunnen gaan? Of op welke wijze je duurzaamheid commercieel voor je kunt laten werken?

Sustainable Business Modeling is een bewezen methode om maximale waarde te kunnen creëren voor alle stakeholders van je bedrijf.
In deze training wordt de duurzaamheidsscan besproken en op welke wijze de bedrijfsspecifieke resultaten met behulp van Sustainable Business Modeling leiden naar strategische keuzes en de implementatie daarvan.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

* Verkenning van de bedrijfsspecifieke supply chain
* Mogelijke kansen in het kader van verduurzaming
* Waarde die je bedrijf creëert
* Waarde die je bedrijf mist
* Waarde die je bedrijf vernietigt
* Paradigma shifts met behulp van Design Thinking
* Methode Sustainable Business Modeling

Je krijgt een bewezen methode aangereikt en ‘food for thought’. De methode is bedoeld om onderdeel van de strategiebepaling te worden en een pro-actief, winstgevend duurzaamheidsbeleid te kunnen voeren. De training wordt in groepen aangeboden, maar is vooral een bedrijfstraject. Inzichten van cohorts en praktijkvoorbeelden zijn bedoeld ter inspiratie.

Wilt u direct praktische toepasbaarheid voor uw eigen bedrijf? Meld u dan aan voor een online 'incompany' sessie. De inhoud wordt dan op maat gemaakt, voor uw bedrijfsspecieke branche.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Danielle Christina Braamhaar
Persoonlijk leiderschap/ Business Transformation

Deel deze online training