Max 20 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

Freedom Masterclass ~De krachtige co-creator~

€ 1.000 Per team
€ 1.210,00 incl btw

Freedom Masterclass ~De krachtige co-creator~

  • burn out
  • duurzame inzetbaarheid
  • Gezondheid
  • Persoonlijk leiderschap
  • werkgeluk
Gezondheid crisis, klimaatcrisis: we leven van crisis naar crisis.
Dat vraagt continu om aanpassingsvermogen van de maatschappij en haar mensen. Hoe zorg jij ervoor dat je mentaal sterk en gezond blijft? Hoe voorkom je een burnout of stress gerelateerde klachten? Blije mensen dragen positief bij aan de volksgezondheid. Leer hoe je kunt omgaan met een veranderende maatschappij en jezelf telkens weer kunt uitdagen om je gelukkig(er) te voelen.

Is deze opleiding iets voor jou? 
Vind je het lastig om positief te blijven als de buitenwereld verandert? Ben je niet helemaal gelukkig met de wijze waarop je leven nu is ingericht? Ben jij iemand die altijd wacht tot later, om iets te doen waar je gelukkig van wordt? Dan is deze opleiding voor jou!

Je leert hoe je zelf de regisseur kunt zijn van je eigen leven door patronen te herkennen. Zijn het patronen waar jij bewust voor kiest of laat je de buitenwereld voor jou kiezen? Door zelfanalyse bepaal je de stand van zaken op 7 onderwerpen in je leven. Waar ben je blij mee en op welk gebied wil je graag verandering aanbrengen?

Door kennis van inzichten en concepten ben je in staat om je paradigma te veranderen of te verrijken. Daarmee kun je ervaringen en gedachtegangen veranderen. Door zelf bewust te kiezen óf en wat je wilt veranderen op de 7 onderdelen in je leven, ben je in staat om bewuster te leven en effectief om te gaan met veranderende omstandigheden. Tijdens de Freedom Masterclass leer je hoe je vrij en zorgeloos kunt leven.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:
* Bewustwording patronen en programma’s
* 7 levensonderwerpen voor welzijn
* Herkennen van je eigen patronen en (beperkende) overtuigingen
* Gedachten creëren emoties
* Je innerlijke wereld, creëert je omgeving
* Paradigma’s switchen
* De beste versie van jezelf worden door regie te nemen

Je krijgt een bewezen methode aangereikt en ‘food for thought’. De methode is bedoeld om een ‘way of life’ worden, zodat je in staat bent om op elk moment in je leven, flexibel te reageren op veranderende omstandigheden. De opleiding wordt in groepen aangeboden, maar is vooral een persoonlijk traject.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Danielle Christina Braamhaar
Persoonlijk leiderschap/ Business Transformation

Deel deze online training