Danielle Christina Braamhaar avatar
Danielle Christina Braamhaar
Persoonlijk leiderschap/ Business Transformation
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Danielle Christina Braamhaar?

Mail tafelgasten.com

Over Danielle Christina Braamhaar

"Life is a journey. You are born alone and are going to die at some point. You solely are responsible and accountable for your own five-star experience"
~Danielle Christina~
Wie ben ik?

Van nature ben ik nieuwsgierig. Ik wil graag begrijpen hoe de wereld in elkaar zit, wat mensen drijft en bedrijven doen. Ik heb een rijke zakelijke carrière gehad, veel landen bezocht, verschillende culturen leren kennen en talloze gesprekken met mooie mensen gehad. Alle gesprekken, belevenissen en opleidingen hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. In de afgelopen 10 jaar heb ik een intensief persoonlijk spiritueel pad gevolgd. Als gevolg van een bijna-doodervaring raakte ik mijn zingeving kwijt en kwam op alle fronten van het leven in drijfzand terecht.

Tijdens deze periode heb ik geleerd dat wij als individu krachtige co-creatoren van onze realiteit zijn en verantwoordelijk voor ons eigen leven en geluk. Mijn missie is dan ook om mensen te inspireren, enthousiasmeren en moed te geven om de beste versie van zichzelf te worden. Mijn trainingen, boeken en informatie zijn een mix van mijn kennis, kunde, persoonlijke en zakelijke ervaringen. Ik ontmoet je graag!
Wil je een training aanvragen van Danielle Christina Braamhaar?

Mail tafelgasten.com