Teddy Uijttewaal avatar
Teddy Uijttewaal
Leidingggeven begint bij jezelf!
Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Teddy Uijttewaal?

Mail tafelgasten.com

Over Teddy Uijttewaal

Teddy Uijttewaal daagt sinds 2018 werknemers binnen grote organisaties uit op hun effectiviteit, creativiteit en gedrevenheid. Uit de comfortzone, naar de stretchzone. Teddy traint in de leiderschapscompetenties: Discipline, Moed, Drive, Focus en Nieuwsgierigheid.

Het is belangrijk om werknemers op persoonlijk niveau bewuster te maken van de professionele inzet en reputatie. Hoe kan je jezelf uitdagen op ambitieuze doelen, zonder over jouw grenzen te stappen? En hoe pak je de ruimte op werk om wel degelijk die frisse wind te zijn, en verbeteringen voor te stellen, en zelfs in te voeren. Werknemers willen vaak meer leiderschap tonen en verandering brengen op de werkvloer, maar hebben hier vaak nog niet de juist tools en handvatten voor.

Als eigenaar van het trainingsbureau Professional Rebel, kaarten wij de belangen van leiderschap elke dag weer even aan. We organiseren corporate leiderschapsprogramma’s voor Young Capital, Xomnia, Gemeente Amsterdam, Kamer van Koophandel, Solar Plaza.

Naast eigenaar zijn van het trainingsbureau Professional Rebel, haalt Teddy Uijttewaal haar energie uit het docent Ondernemen zijn op CIBAP. In haar vrije tijd host Teddy Uijttewaal tijd online Muziekbingo’s voor bedrijven.

Wil je een training aanvragen van Teddy Uijttewaal?

Mail tafelgasten.com