Max 30 deelnemers
Teamtraining
job 08. Entertainment

De gezelligste Muziekbingo voor de feestdagen!

€ 795 Per team
€ 961,95 incl btw

De gezelligste Muziekbingo voor de feestdagen!

  • Bingo
  • borrel
  • entertainment
  • Kerst
  • spel
Ook dit jaar lijkt het erop dat de meeste borrels rondom de feestdagen thuis worden gevierd. Zo jammer, want hoe leuk en belangrijk is het om juist in deze tijd weer samen te zijn met je collega's.

Maar gelukkig is er de Ted’s Online Muziekbingo! Deze Online Muziekbingo van tafelgast Teddy Uijttewaal heeft in de lockdown van december 2020 voor heel veel lol en swung gezorgd! Toen een trial en een noodzakelijk alternatief. Nu weten we dat dit een absolute HIT is.

Lees snel verder als jij ook zin hebt in een onvergetelijke kerst- of nieuwjaarsborrel!

HOE WERKT HET
Jij strijdt thuis op de bank voor rijtjes of een volle bingo kaart. Teddy draait de nummers, jij streept ze af. Via een livestream zie je al je collega’s spelen, meezingen of dansen. Herken jij het nummer dat wordt gedraaid en staat hij op je Bingokaart, dan mag je hem afkruisen.

We spelen 3 rondes. In ronde 1 strijd je voor een rijtje, in ronde twee strijd je voor twee rijtjes. In ronde drie draaien we het tempo omhoog en speelt iedereen mee voor een volle Bingokaart.
Heb je Bingo? Sms dan snel naar de BINGOlijn! Ben jij de eerste met bingo, dan kom je in verbinding met de BINGOlijn.

*GOEDE BINGO?* Je gegevens worden genoteerd en je prijs wordt thuisbezorgd.
*VALSE BINGO?* Helaas lig je uit de ronde van het spel.

OVER TED'S ONLINE MUZIEKBINGO
Er zijn al vele mooie avonden geweest voor zakelijke borrels, lanceringen voor minor’s, verjaardagen en familie feestjes. Binnen 1,5 uur heb je er een gezellige borrel op zitten, waarin is gedanst, mee is gezongen (bij de foute bingo, moet je voor straf een karaoke nummer zingen), gelachen en heb je gestreden voor mooie prijzen.

Jij bent vrij in de voorkeur van jouw muziekgenres. Teddy draait vaak 70’s en 80’s en ook de Kersteditie wordt volop afgenomen.

Het tarief voor deze tafelsessie is inclusief het prijzenpakket en de verzendkosten naar de winnende deelnemers!

Online Muziekbingo Opdrachtgevers
o.a. Crowe foederer, Cibap, Innofest, Van Moof, Agnus Productions, Levvel, Skatecafe, Club Atelier, Café Thuys en Generation

EXTRA
Om Ted’s Muziekbingo extra leuk te maken kun je via onze tafelgast Teddy Uijttewaal, borrelpakketten van Two Chefs erbij bestellen. Deze pakketten kosten €25 p.p. Dit is inclusief BTW en inclusief DHL verzendkosten.

Want bingo spelen op een lege maag? Dat gaat natuurlijk niet! Teddy verzorgt voor jou het totaalpakket!

In dit borrelpakket zit een proefpakket met drie speciaal bieren van Two Chefs, een eigen glas en een kaasplankje van de Kaaskamer die speciaal op elkaar zijn afgestemd. De deelnemers ontvangen een uitgebreide uitleg hoe je de bieren het beste met de kaasjes kan combineren. Er zijn ook alcoholvrije drankjes en vegan opties, zodat iedereen van iets kan genieten tijdens de Bingo. Alles valt hierbij te combineren!

 

Talen

Nederlands

Trainer

author
Teddy Uijttewaal
Leidingggeven begint bij jezelf!

Deel deze online training