Max 15 deelnemers
Teamtraining
job Kwaliteitsmanagement Trainingen

De Business Model Canvas, tijd voor een nieuwe strategie!

€ 795 Per team
€ 961,95 incl btw

De Business Model Canvas, tijd voor een nieuwe strategie!

  • Bedrijfsmodel
  • Business Model Canvas
  • Innovatie
  • Productontwikkeling
  • waardecreatie
De focus van deze workshop ligt op het beter begrijpen van je bedrijf. Welke doelgroep bedien je? Wat is jouw waardepropositie en welke kanalen heb je nodig om deze waarde te communiceren naar de klant toe?

Tijdens de sessie van 1,5 uur, gaan we alle 9 componenten af, en zal je aan het eind van de workshop een gevulde Business Model Canvas hebben. Hier is vanuit de trainer feedback op gegeven, is compleet en kan je direct in je kantoor ophangen. Elk klantencontact, belletje, meeting, dient in lijn te lopen met de ingevulde Business Model Canvas. Dit is immers de Blueprint van jouw bedrijf!

De Business Model Canvas die wij tijdens de training invullen, is een momentopname van waar je nu staat met het bedrijf. Hierna zal je hem met de groep invullen naar de toekomst gericht.

Want waar willen jullie als team staan over een half jaar of een jaar. Welke nieuwe producten of services moeten jullie ontwikkelen om de doelgroep nog beter te bedienen. Hoe innoveer je en tweak je je model zo, dat je op de concurrentie vooruit loopt?

Tijdens deze hand-on workshop, gaan we diepte in en reflecteren op alles wat met het bedrijf te maken heeft. We bespreken de diepere laag van het Business Model, wat bijna als een formule kan worden gezien.

Deze workshop is ontwikkeld voor teams, innovatieleiders en productontwikkelaars, die een ambitie hebben om te groeien. De workshop biedt een stevige basis voor een nieuwe strategie.

Bekijk ook de Value Proposition Design workshop, die een mooi opvolging is van deze workshop.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Teddy Uijttewaal
Leidingggeven begint bij jezelf!

Deel deze online training