Sales Trainingen

Een topsporter traint elke dag om in vorm te blijven en te kunnen presteren als het erom gaat. Voor sales- en marketingprofessionals is dat niet anders: ook zij moeten blijven trainen om in vorm te blijven, zeker nu de wereld om ons heen snel verandert. Het grote voordeel van een training via tafelgasten.com is dat die maximaal 1,5 uur duurt. Op die manier volg je een hoogwaardige training én heb je de rest van de dag over om te presteren en je doelen te halen. Check hieronder het complete overzicht van sales- en marketingtrainingen.

Meer lezen
test

Soort trainingen

session-thumbnail
Master the Art of Conscious Sales
Building Trust, Making Connections: Conscious Sales Redefines Relationships with Authenticity.
€ 950 per team
session-thumbnail
Netwerken is net werken
Commercieel succes staat of valt met netwerken. Door deze sessie krijg je meer netwerk-zelfvertrouwen en een groter netwerk. Hoe fijn is dat?
€ 750 per team
session-thumbnail
Creatieve intelligentie effectief gebruiken in B2B Sales
Leer hoe je jouw creatieve intelligentie activeert en kunt inzetten om jouw klanten uit te dagen om anders te denken en echt waarde toe te voegen.
session-thumbnail
Non sales selling | hoe je waarde creëert zonder te verkopen
In deze training leer je hoe je als 'non sales' professional op een natuurlijke, niet opdringerige manier waarde creëert zonder te verkopen.
session-thumbnail
Sales psychologie | originele ideeën die je impact vergroten
In deze tafelsessie leer je hoe je aan psychologische knoppen kunt draaien om jouw propositie impactvol over te brengen aan (potentiële) klanten.
5 online trainingen gevonden