Hans Sangers avatar
Hans Sangers
Datagedreven mensenwerk bestaat!
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Hans Sangers?

Mail tafelgasten.com

Over Hans Sangers

Na ruim 23 jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende marketing- en sales functies vond ik het in 2008 tijd worden om deze ervaring te bundelen en te gaan delen. Dit was het moment waarop ik Brandaris Marketing & Sales Support heb opgericht en in het HBO aan de slag ben gegaan als docent Sales- & Accountmanagement.

Mijn strategische-, operationele- en leidinggevende ervaring in sales en inkoop en mijn ervaring als docent Sales-, Account- en Inkoopmanagement aan de NHL Stenden Hogeschool vormen de basis onder mijn rol als adviseur. Als trouwe Excel gebruiker ben ik een paar jaar geleden in contact gekomen met Power BI®. Een self service BI tooling programma, dat ook voor MKB bedrijven veel mogelijkheden biedt tot het inzichtelijk maken van commerciële en andere data m.b.v. aantrekkelijke, interactieve dashboards. De toepassingen, ook in Sales en Inkoop zijn talrijk. Ik zou je dan ook graag een keer meenemen in deze wereld op het snijvlak van data en commercie.

Mijn vrije tijd breng ik, als geboren Terschellinger (inderdaad vandaar de naam Brandaris), graag op het water door en ga ik op zee vissen op vooral makreel en kabeljauw, om deze vervolgens lekker te roken of te stoven. Nu weet je meteen mijn andere hobby: koken.

Wil je een training aanvragen van Hans Sangers?

Mail tafelgasten.com