Max 20 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Sales psychologie | originele ideeën die je impact vergroten

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Sales psychologie | originele ideeën die je impact vergroten

  • Acquisitie
  • B2B sales
  • psychologie
Mensen kopen nog steeds het liefst van andere mensen. Hoewel digitalisering niet meer is weg te denken uit B2B sales, is de 'human factor' dus onverminderd belangrijk in het aankoopproces.
Psychologie speelt hierin een verrassend belangrijke rol. Zonder dat ze het beseffen, vinden veel van de oordelen en keuzes die klanten maken onbewust in hun brein plaats.
Als je weet hoe het brein werkt bij het maken van die keuzes, kun je als sales professional jouw propositie veel kansrijker over te brengen aan (potentiële) klanten.

In deze interactieve online training van 1,5 uur bespreken we een aantal verrassende inzichten uit de psychologie. En die je meteen de volgende dag kunt inzetten in jouw - schriftelijke én mondelinge - contacten met klanten.
In het 1e deel van de training gaan we aan de slag met de zogenaamde 'Alpha technieken'. Dit zijn technieken waarmee je als het ware het 'gaspedaal' bij besluitvorming kunt indrukken.
In het 2e deel van de training gaan we in op de 'Omega technieken'. Hierin leer je actief verschillende soorten weerstanden bij klanten herkennen en krijg je praktische handvaten waarmee je die weerstanden kunt verlagen.

𝗟𝗘𝗨𝗞𝗘𝗥𝗘 𝗚𝗘𝗦𝗣𝗥𝗘𝗞𝗞𝗘𝗡, 𝗕𝗘𝗧𝗘𝗥𝗘 𝗥𝗘𝗦𝗨𝗟𝗧𝗔𝗧𝗘𝗡
Wanneer je weet welke 'psychologische knoppen' een rol spelen bij het onbewust maken van keuzes, dan kun je - door met die knoppen te spelen - invloed uitoefenen op die keuzes.
Op die manier worden klantgesprekken niet alleen leuker maar vergroot je ook je kansen op succes, zoals het sluiten van de deal.

𝗥𝗘𝗦𝗨𝗟𝗧𝗔𝗧𝗘𝗡
Na het volgen van deze online training:
- weet je hoe het brein (onbewust) keuzes maakt;
- heb je inzicht in de psychologische processen achter deze keuzes;
- weet je hoe je deze keuzeprocessen positief kunt beïnvloeden;
- kun je klantgesprekken beter sturen.

𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗪𝗜𝗘?
Deze training is geschikt voor b2b-sales professionals die op zoek zijn naar manieren om hun impact aan tafel bij de klant te vergroten.

TALEN
Nederlands, Engels

Talen

Nederlands

Trainer

author
Stefan Renkema MSc
Sales pionier die altijd op zoek is naar nieuwe combinaties.

Deel deze online training