René van Stein avatar
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van René van Stein?

Mail tafelgasten.com

Over René van Stein

René van Stein is al vanaf 1991 werkzaam in de sales en vanaf dag 1 aangesloten bij Tafelgasten. Naast commerciële trainingen staat hij regelmatig voor de klas bij de HAN, maar ook voor de scholieren van het ROC Amsterdam Zuid-oost zet hij zich met 200% in.

Als trainer hanteert hij 𝟰 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 die zijn kern vormen: 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁, 𝗼𝗽𝗲𝗻, 𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼𝘂𝘀𝗶𝗮𝘀𝘁 en 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀𝗴𝗶𝗲𝗿𝗶𝗴. Dit, gecombineerd met zijn sales-, communicatie- en NLP-ervaring, stelt hem in staat om klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun kennis, bewustzijn, vaardigheden en het verbeteren van hun (sales)mentaliteit.

Stel dat je als team op zoek bent naar 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 (= resultaatverbetering) en 𝗲𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 (= doelmatig omgaan met je tijd), dan is René de Tafelgast die je moet hebben! Hij werkt sinds 1991 in sales en heeft aan alle salesrollen zelf invulling gegeven. De sessies van René van Stein zijn dan ook een combinatie van (weinig) theorie en (veel) praktijk.

De 3 middelen die René van Stein inzet als Tafelgast zijn 𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀𝘀𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀, 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴. Hij is ervan overtuigd dat er altijd iets te verbeteren valt.

#sales | #personaldevelopment | #storytelling | #verkoop

Wil je een training aanvragen van René van Stein?

Mail tafelgasten.com