Renรฉ van Stein avatar
Renรฉ van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Renรฉ van Stein?

Mail tafelgasten.com

Over Renรฉ van Stein

Renรฉ van Stein is al vanaf 1991 werkzaam in de sales en vanaf dag 1 aangesloten bij Tafelgasten. Naast commerciรซle trainingen staat hij regelmatig voor de klas bij de HAN, maar ook voor de scholieren van het ROC Amsterdam Zuid-oost zet hij zich met 200% in.

Als trainer hanteert hij ๐Ÿฐ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป die zijn kern vormen: ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜, ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐˜ en ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ด. Dit, gecombineerd met zijn sales-, communicatie- en NLP-ervaring, stelt hem in staat om klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun kennis, bewustzijn, vaardigheden en het verbeteren van hun (sales)mentaliteit.

Stel dat je als team op zoek bent naar ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ (= resultaatverbetering) en ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ (= doelmatig omgaan met je tijd), dan is Renรฉ de Tafelgast die je moet hebben! Hij werkt sinds 1991 in sales en heeft aan alle salesrollen zelf invulling gegeven. De sessies van Renรฉ van Stein zijn dan ook een combinatie van (weinig) theorie en (veel) praktijk.

De 3 middelen die Renรฉ van Stein inzet als Tafelgast zijn ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€, ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด. Hij is ervan overtuigd dat er altijd iets te verbeteren valt.

#sales | #personaldevelopment | #storytelling | #verkoop

Online trainingen van Renรฉ van Stein

Netwerken is net werken
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Netwerken is net werken
Commercieel succes staat of valt met netwerken. Door deze sessie krijg je meer netwerk-zelfvertrouwen en een groter netwerk. Hoe fijn is dat?
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 500
Sales - Ervaar de kracht van NLP!
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Sales - Ervaar de kracht van NLP!
NLP is de kunst van bewustwording en communicatie. Des te bewuster je communiceert, des te meer je converteert (binnen sales).
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 750
Sales - Ervaar de kracht van NLP - verdiepingssessie
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Sales - Ervaar de kracht van NLP - verdiepingssessie
NLP is de kunst van bewustwording en communicatie. Deze sessie biedt je nog meer handvatten om NLP in te zetten binnen sales.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
โ‚ฌ 750
Er was eens - de kracht van Business Story Telling
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Er was eens - de kracht van Business Story Telling
Stel je eens voor; het lukt je maar niet om je product goed onder woorden te brengen. Dan is Business Story Telling echt iets voor jou!
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 699
Customer Experience Management - het belangrijkste in sales!
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Customer Experience Management - het belangrijkste in sales!
Customer Experience Management zijn alle activiteiten om tevreden klanten te krijgen en te houden. Resultaat dus op korte en lange termijn.
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 519
CREATIE - vergroot je impact op de klant
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein CREATIE - vergroot je impact op de klant
Hoe kun je creativiteit inzetten om je klant verder te helpen? Ontdek het in deze tafelsessie waarbij CREATIE centraal staat.
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 750
SMART - de kracht van doelstellingen en intenties
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein SMART - de kracht van doelstellingen en intenties
๐—ฆ๐— ๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป, iedereen kent ze. Waarom blijken SMART doelen dan niet gerealiseerd te worden? Leer het in deze praktische tafelsessie.
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 750
Ontdek de kracht van het Business Model Canvas
Renรฉ van Stein Renรฉ van Stein Ontdek de kracht van het Business Model Canvas
Met het ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น ๐—–๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€ breng je je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen.
study 01. Marketing en Sales
โ‚ฌ 750