Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 3

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 3

  • Beïnvloeden
  • Doelen
  • Invloed
  • Motivatie
  • Overtuigen
Rapport opbouwen is het fundament van elke succesvolle interactie. Binnen NLP leren deelnemers hoe ze snel en effectief een connectie kunnen maken met anderen. Dit is onmisbaar, of je nu in een vergadering bent, een team leidt of klantrelaties beheert. Door de technieken van rapport te beheersen, kun je vertrouwen opbouwen en samenwerkingen versterken in elke zakelijke context.

We verwerken informatie op verschillende manieren. Door te begrijpen hoe representatiesystemen werken, kun je effectiever communiceren en je boodschap afstemmen op je publiek. Of je nu presenteert, verkoopt of instrueert, het inzicht in deze systemen stelt je in staat om je communicatie te optimaliseren voor elk team en elke rol.

Taal is een krachtig hulpmiddel. NLP biedt strategieën om taal doelbewust te gebruiken om positieve uitkomsten te bevorderen. Of je nu een leider, een teamlid of een mediator bent, het beheersen van taaltechnieken binnen NLP kan je helpen om misverstanden te voorkomen, overtuigender te zijn en gezamenlijke doelen te bereiken.

Uitdagingen en obstakels zijn onvermijdelijk in de professionele wereld. NLP leert je hoe je gebeurtenissen kunt herkaderen om nieuwe perspectieven en oplossingen te zien. Deze vaardigheid is essentieel voor probleemoplossing, innovatie en het behouden van een positieve mindset, ongeacht je rol of afdeling.

Ankeren en het gebruik van positieve affirmaties zijn technieken die je helpen om gewenste gemoedstoestanden te bereiken en je doelen te realiseren. Of je nu zelfvertrouwen nodig hebt voor een presentatie, focus voor een project, of motivatie om een uitdaging aan te gaan, deze NLP-tools zijn essentieel voor persoonlijke en professionele groei.

Leerdoelen

Na deze workshop ben je in staat om: Beter te communiceren met in- en externe klanten en prospect. Beter te begrijpen wat in- en externe klanten en prospects willen. Bewuster van je eigen invloed op je communicatie

Doelgroep

Voor iedere professional die in een zakelijke omgeving communiceert binnen team of met klanten.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training