Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job 01. Marketing en Sales
9.5/10 (2)

Netwerken is net werken

€ 100 Per persoon
€ 121,00 incl btw

Netwerken is net werken

  • Acquisitie
  • Netwerken
  • verkoop
Niet iedereen wordt even blij van acquisitie. Maar mensen ontmoeten is wel een activiteit waar menig sales warm voor loopt. Maar weet jij dat je acquisitie ook op een andere, effectievere manier kunt doen?

"Alles waar je aandacht aan besteed groeit". Dit geldt zeker voor je netwerk. Blijf jij in contact met de mensen uit het netwerk? Dan weten zij jou weer te vinden als ze iemand nodig hebben.

Hoe beter jij je netwerk onderhoudt, des te vaker de mensen in je netwerk willen aanbevelen of introduceren. En wat is er nou prettiger dan ergens warm binnenkomen i.p.v. cold calling te moeten doen?

In deze sessie krijg je praktische tips over netwerken, waardoor acquisitie ineens een andere lading krijgt.

Talen

Nederlands

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training

Ervaringen

Gert de Leeuw
calendar 07-11-2022
10/10
Wat een fijne sessie en dat online! Interactief met veel ruimte voor eigen inbreng en gezonde discussie zonder een ander af te vallen. Een goede en gestructureerde inhoud van de training met een actieve trainer die iedere deelnemer betrokken hield. Ik voelde mij volledig op mijn gemak. Aanrader! Gert de Leeuw.
Marijn van der Mijden
calendar 03-11-2022
9/10
Netwerken ben ik nooit zo heel dol op geweest, maar heb nu gezien dat mijn insteek veelal verkeerd is geweest. Direct resultaat willen zien werkt niet en geeft hierdoor vaak een gevoel van falen. Dat neem ik zeker mee uit de training van gisteren, naast andere handige en praktische tips. Toegevoegde waarde van Tafelgasten zit voor mij echt op de interactieve vormgeving. Dit is echt afwijkend van hetgeen ik tot nog toe heb gezien. Daarnaast was René gewoon een erg enthousiaste trainer! Dat helpt natuurlijk ook.
Meer ervaringen