Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 2

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 2

  • Beïnvloeden
  • Doelen
  • Invloed
  • Motivatie
  • Overtuigen
Neurologische niveaus:
Neurologische niveaus bieden een diepgaand inzicht in de gelaagde structuur van menselijk gedrag en denken. Het begrijpen van deze niveaus kan de sleutel zijn tot het ontsluiten van diepgaande professionele groei. Of je nu leidinggevende bent, teamlid, of zelfstandige, het toepassen van deze kennis kan je helpen effectiever te communiceren, samen te werken en doelen te bereiken. Door dit begrip kun je beter inspelen op uitdagingen binnen elke afdeling en rol.


De vier basis vooronderstellingen van NLP:
Deze vooronderstellingen vormen het fundament van NLP en zijn essentieel voor effectieve communicatie en interactie. Ze leren ons hoe we situaties moeten benaderen en begrijpen, en zijn cruciaal voor het bouwen van constructieve relaties. Ongeacht je positie binnen een organisatie, het integreren van deze vooronderstellingen in je werk kan leiden tot meer begrip, empathie en samenwerking in elk team.


De functies van het onbewuste:
Ons onbewuste speelt een vitale rol in ons gedrag en onze besluitvorming. Het begrijpen van zijn functies stelt professionals in staat om dieper inzicht te krijgen in hun drijfveren en reacties. Door de kracht van het onbewuste te erkennen en te benutten, kun je effectievere strategieën ontwikkelen, betere beslissingen nemen en je aanpassingsvermogen binnen elke rol vergroten.

Het sandwich feedback model:
Feedback is een essentieel onderdeel van professionele groei. Het sandwich feedback model biedt een constructieve benadering om feedback te geven en te ontvangen, wat leidt tot positieve verandering en ontwikkeling. Voor iedereen die streeft naar continue verbetering in elke functie, is dit model een onmisbare tool voor effectieve communicatie en teamdynamiek.

Leerdoelen

Na deze workshop ben je in staat om:
Beter te communiceren met in- en externe klanten en prospect
Beter te begrijpen wat in- en externe klanten en prospects willen
Bewuster van je eigen invloed op je communicatie

Doelgroep

Voor iedere professional die in een zakelijke omgeving communiceert binnen team of met klanten.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training