Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Marketing Trainingen

Storytelling | jezelf onderscheiden aan tafel bij je klant!

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Storytelling | jezelf onderscheiden aan tafel bij je klant!

  • Acquisitie
  • Communicatie
  • psychologie
The New York Times noemt storytelling 'een strategisch wapen met een onvoorstelbare kracht'. De kracht van een verhaal is dat het nooit 'fout' kan zijn. Een verhaal is namelijk van jou en dus niet makkelijk te kopiëren door je concurrent! De kracht van storytelling gaat echter verder dan dat: verhalen worden gemakkelijker en beter onthouden dan feiten. Bovendien roepen ze emoties op en worden ze gemakkelijk doorverteld.

Storytelling kan uitstekend worden ingezet in verkoopsituaties. Wanneer je de kunst van het vertellen van verhalen beheerst, heb je een unieke mogelijkheid in handen om je op een positieve manier te onderscheiden van je concurrenten. In deze tafelsessie leer je wat storytelling nu precies is. Aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk leer je hoe verhalen werken in ons brein. Daarnaast leer je werken met metaforen en weet na je deze tafelsessie ook hoe je de kracht van goed gekozen woorden kunt benutten in je eigen verhaal.

Na het volgen van deze tafelsessie
- weet je wat storytelling is en wat het doet in het brein van je klant;
- weet je hoe je propositie kunt verpakken in een verhaal;
- kun je de kracht van metaforen en woorden benutten om jouw impact te maximaliseren.

Deze tafelsessie kan worden gegeven in zowel het Nederlands als het Engels

Leerdoelen

Je begrijpt wat storytelling is en hoe het werkt in het hoofd van de mensen aan wie je iets wilt verkopen. Dus je weet hoe je hun aandacht kunt grijpen!

Je leert hoe je jouw product of -dienst kunt presenteren in een gaaf verhaal. Zo maak je wat je verkoopt nog aantrekkelijker en onvergetelijk(er).

Je wordt een professional in het gebruiken van speciale woorden en beelden, die we metaforen noemen, om je verhaal krachtiger te maken. Zo overtuig je mensen nog makkelijker om voor jou te kiezen!

Doelgroep

Voor iedereen in sales en marketing die een product, dienst of idee wil verkopen of overbrengen.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training