Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Marketing Trainingen

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 1

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Ervaar de kracht van NLP [voor sales en non-sales] – deel 1

  • Beïnvloeden
  • Doelen
  • Invloed
  • Motivatie
  • Overtuigen
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een techniek die de kunst van bewustwording, zelfbeïnvloeding en communicatie omvat. Het is een krachtig hulpmiddel om de effectiviteit van communicatie te verbeteren en relaties op te bouwen met klanten. NLP-technieken kunnen binnen teams, afdelingen en sales worden gebruikt. En dat zowel in de binnendienst als in de buitendienst.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een geavanceerde methodologie die ons inzicht geeft in de werking van onze geest en communicatie. Het biedt technieken en strategieën om effectiever te communiceren en positieve veranderingen in je leven te bevorderen. Ongeacht de afdeling, het team of de rol die men heeft, NLP kan door iedereen worden toegepast om persoonlijke en professionele groei te realiseren.

Effectieve communicatie is essentieel voor succes in elke professionele omgeving. Het NLP-communicatiemodel biedt een raamwerk voor het begrijpen van hoe we informatie verwerken en overbrengen. Door dit model te hanteren, kan jij als professional je communicatievaardigheden verfijnen, wat leidt tot betere samenwerking en begrip binnen elk team en elke rol.

Je perceptie van de wereld wordt beïnvloed door diverse cognitieve filters. Deze filters, vaak gevormd door onze ervaringen en overtuigingen, beïnvloeden hoe je communiceert en reageert. Door inzicht te krijgen in deze filters kan jij als professional effectiever communiceren, misverstanden vermijden en betere relaties opbouwen binnen elke zakelijke context.

Lifelong learning is cruciaal in de hedendaagse zakelijke wereld. Het vierstapsleerproces van NLP biedt een gestructureerde benadering om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen. Door dit proces te volgen, kan jij als professional je voortdurend aanpassen, innoveren en excelleren in je respectievelijke rollen.

Zintuiglijke scherpzinnigheid in NLP verwijst naar het vermogen om subtiele verbale en non-verbale cues op te merken. Dit stelt jou in staat om effectiever te communiceren, nuances in gesprekken te herkennen en je interacties met anderen te verbeteren.

Leerdoelen

Na deze workshop ben je in staat om:
• Beter te communiceren met in- en externe klanten en prospects
• Beter te begrijpen wat in- en externe klanten en prospects willen
• Bewuster van je eigen invloed op je communicatie

Doelgroep

Voor iedere professional die in een zakelijke omgeving communiceert binnen team of met klanten.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training