Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Sales – Ervaar de kracht van NLP!

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

Sales – Ervaar de kracht van NLP!

  • Beïnvloeden
  • Doelen
  • Invloed
  • Motivatie
  • Overtuigen
𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een techniek die de kunst van bewustwording, zelfbeïnvloeding en communicatie omvat. Het is een krachtig hulpmiddel om de effectiviteit van verkooptechnieken te verbeteren en relaties op te bouwen met klanten. NLP-technieken kunnen op verschillende niveaus binnen sales worden toegepast, zowel in de binnendienst als in de buitendienst.

𝗕𝗲𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴
Eén van de belangrijkste technieken is het opbouwen van rapport met de klant, ofwel chemie of klik. Hierbij gaat het om het begrijpen van de invloed die taal heeft op de communicatie tussen verkoper en klant, zowel verbaal als non-verbaal. Verkopers die NLP-technieken toepassen, zijn in staat om de taal van de klant te begrijpen en hun eigen taalgebruik hierop af te stemmen om zo de relatie met de klant te versterken.

Een andere belangrijke NLP-techniek voor sales is de techniek van de waarneemposities. Hierbij leert de verkoper om vanuit drie verschillende posities naar een situatie te kijken: vanuit zichzelf, vanuit de klant en vanuit een helicopterview. Dit stelt de verkoper in staat om het gesprek tussen zichzelf en de klant te analyseren en effectiever te communiceren.

Door NLP-technieken toe te passen, worden verkopers zich bewust van hun eigen gedrag en dat van de klant. Hierdoor zijn ze beter in staat om hun eigen gedrag aan te passen aan dat van de klant en zo de relatie te versterken. Bovendien kan NLP helpen om onbewuste patronen en belemmeringen bij de verkoper op te sporen en deze te veranderen.

𝗟𝗲𝗲𝗿𝗱𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻
Na het volgen van deze training:

𝟭. Beheers je een aantal technieken om rapport met de klant op te bouwen en effectiever te communiceren.
𝟮. Weet je hoe je je eigen gedrag kunt aanpassen aan dat van de klant en zo de relatie met de klant kunt versterken.
𝟯. Heb je inzicht in een aantal technieken om onbewuste patronen en belemmeringen bij jezelf op te sporen en te veranderen om zo je prestaties te verbeteren.

Talen

Nederlands

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training