Marlies Jellema avatar
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.
Communicatie Trainingen

Wil je een training aanvragen van Marlies Jellema?

Mail tafelgasten.com

Over Marlies Jellema

Marlies Jellema is spreker, trainer, expert in gespreksvoering en werkgelukdeskundige. Zij vertaalt wetenschappelijke inzichten in praktische toepassingen voor op de werkvloer; voor meer werkgeluk, welzijn en resultaat. Zij is auteur van verschillende boeken waaronder Motiverend coachen (Noordhof) en Veerkracht vanuit impact (Coutinho).

Marlies Jellema werkt vanuit de Positieve psychologie, het oplossingsgericht werken, acceptance and commitment training en motiverende gespreksvoering.

Marlies is founder van Centrum voor werkgeluk en hogeschooldocent.
Binnen het Centrum voor werkgeluk begeleidt, coacht en traint ze professionals in werkgeluk en leidt zij andere coaches, leidinggevende en trainers op om dit zelf te doen.
Zij is ontwikkelaar en projectleider van de leergang positieve psychologie en de opleiding tot supervisor, gebaseerd op positieve psychologie bij Hogeschool Windesheim.

Alles wat Marlies Jellema doet is gericht op welzijn en werkgeluk. Of het nou het begeleiden van het individu of een organisatie is, intervisie, supervisie of coaching, of het opleiden van professionals. Met veel liefde geeft zij webinars in haar vakgebied waaronder positieve psychologie, acceptance and commitment, motiverende gespreksvoering en werkgeluk.

Je kunt ook regelmatig publicaties van haar vinden in vakbladen of op je boekenplank. Zij maakt deel uit van de redactie van het Tijdschrift voor Positieve psychologie en ben hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde.


Wil je een training aanvragen van Marlies Jellema?

Mail tafelgasten.com