Max 30 deelnemers
Teamtraining
job 03. Communicatie

Introductie motiverende gespreksvoering

€ 790 Per team
€ 955,90 incl btw

Introductie motiverende gespreksvoering

  • gespreksvoering
  • groei
  • Motivatie
  • Persoonlijk leiderschap
  • Verandering

We hebben met regelmaat veranderwensen. Veranderen is een complex en weerbarstig proces. Jij heb vanuit je professionele expertise en vanuit jouw betrokkenheid goeie ideeën waar een ander zo bij gebaat zou kunnen zijn. Maar toch leidt dat niet altijd tot de nodige beweging.
Motivatie en veranderen zijn enorm complexe menselijke processen. Vanuit de methode motiverende gespreksvoering hebben we veel kennis ontwikkelt over motivatie en hoe je dat kunt beïnvloeden. We weten hoe motivatie werkt en wat je in een gesprek kunt doen om dit positief te beïnvloeden. Dat geeft je inzichten die in eerste instantie helemaal niet zo logisch lijken.
Wil je een duurzame of affectieve verandering of een proces in gang brengen dan volg je specifieke stappen en zet je specifieke technieken in. Wie deze stappen en technieken kent heeft een tool in handen waarmee je met veel plezier en vanuit betrokkenheid anderen kunt in een proces naar verandering. En of dat nou een grote complexe gedragsverandering is, bijvoorbeeld over groei, ontwikkeling, een leer- of veranderproces, of een andere zorg- of leervraag; de slagingskans heeft alles te maken met motivatie.
In deze interactieve sessie neem ik je mee in de theorie van de wetenschappelijke onderbouwde methode van motiverende gespreksvoering en deel ik praktische tools om in de praktijk in te kunnen zetten.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.

Deel deze online training