Max 30 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

Bouwen aan professioneel zelfvertrouwen

€ 790 Per team
€ 955,90 incl btw

Bouwen aan professioneel zelfvertrouwen

  • Mentale Veerkracht
  • psychologie
  • Vitaliteit
  • werkgeluk
  • zelfvertrouwen
Wat zou het fijn zijn elke dag vol zelfvertrouwen aan de slag te zijn. Zonder twijfels en onzekerheden. Helaas zijn we allemaal wel eens onzeker. Niets is zo vervelend als een hoofd vol negatieve of ondermijnende gedachten die jou in je werk belemmeren. Of onzekerheden die misschien maken dat je stappen niet neemt, dat je grenzen niet aangeeft of steeds uitstelt wat je het liefst zou willen, uit angst dat het niet lukt. Onzekerheden horen bij ons bestaan maar er zijn wel manieren om het belemmerende effect af te laten nemen. Soms lijkt het alsof anderen al die twijfels niet hebben en vol zelfvertrouwen hun werk doen. Het is de vraag of dat zo is.
Zo’n knagend stemmetje in je hoofd die jou vertelt dat het nog maar beter kan of dat anderen het misschien wel eens niet goed genoeg zouden kunnen vinden heeft een volumeknop.
In deze interactieve sessie gaan we aan de slag met het thema zelfvertrouwen, vanuit de wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. Ik leer je de kracht van de sterke kanten benadering en vanuit Acceptance and commitment je hoe jij met die negatieve gedachten om kan gaan zodat jij kan doen wat jij van waarde vindt en kunt staan voor wat jij belangrijk acht.

RESULTATEN
Na deze sessie:
- Kun je je eigen zelfvertrouwen beïnvloeden en anderen daarbij ondersteunen.
- Heb je inzicht in de psychologie achter zelfvertrouwen
- Weet je hoe je zelfvertrouwen kunt herkennen en ben je je bewust van je eigen processen daarin

VOOR WIE?
Deze sessie is geschikt voor professionals die meer zelfvertrouwen of minder stress en onzekerheden willen of professionals die met mensen werken met deze wens

TALEN
Nederlands en Engels

Talen

Nederlands

Trainer

author
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.

Deel deze online training