Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Aanmodderen voor professionals

€ 790 Per team
€ 955,90 incl btw

Aanmodderen voor professionals

  • interne samenwerking
  • Mentale Veerkracht
  • Persoonlijk leiderschap
  • psychologie
  • teamontwikkeling
We willen graag presteren, kwaliteit leveren, groeien en onszelf verbeteren. Misschien willen we zelf wel eens concurreren of gewoon het beste uit onszelf halen. Daar is niets mis mee. Maar als je veel bezig bent met presteren en uit het veld geslagen raakt als iets niet top gaat kun je er ook last van hebben.
Herken jij dat? Dat de lat soms hoog ligt? Of dat de lat in jouw team of organisatie hoog ligt en dat je elkaar daarin voortdurend stimuleert of zelfs pusht om meer dan kwaliteit te leveren?
Het is de vraag of je jezelf of elkaar daarmee helpt. Want een continue focus op wat beter kan blijkt uit onderzoek helemaal niet het meest effectief om te presteren. Organisaties, teams en professionals floreren juist in de omgeving waar fouten maken aan de orde van de dag is. Waar blunders gezien worden als een mogelijkheid om van te leren is ruimte voor groei. (En waar natuurlijk ook van gebaald worden).
Hoe een team omgaat met prestaties bepaalt de psychologische veiligheid van het team. En dat heeft grote invloed op de resultaten en de veerkracht van het team. Dat een afrekencultuur ondermijnend is voor onze veerkracht en onze welzijn is algemene kennis. Maar hoe bouw je nou een mindset op waardoor je leert floreren en groeien zonder stress? Hoe creëer je en cultuur waarin ruimte is om te floreren en fouten te maken?
De positieve psychologie geeft hiervan uit wetenschappelijke onderzoek antwoord op. In dit webinar leg ik dit uit en deel ik praktische toepassingen die op de werkvloer ingezet kunnen worden.

RESULTATEN
Na deze sessie:
- Wat positieve psychologie kan betekenen voor de veerkracht van professionals en teams
- Heb je inzicht in de wetenschappelijk inzichten over floreren
- Weet je hoe je jezelf of collega professionals kunt laten floreren

VOOR WIE?
Deze sessie is geschikt voor professionals die willen groeien in hun werkgeluk of willen bijdragen aan het werkgeluk van anderen. In werkcontexten waarin de werkdruk hoog wordt ervaren of de uitval hoog is kan deze kennis voor een culturele verandering zorgen. Maar ook een organisatie die floreert kan zich bewust worden van wat daarin bijdraagt om dit zo te houden.

TALEN
Nederlands en Engels.


Talen

Nederlands

Trainer

author
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.

Deel deze online training