Max 30 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

Werken aan werkgeluk

€ 790 Per team
€ 955,90 incl btw

Werken aan werkgeluk

  • balans werk en privé
  • Leiderschap
  • psychologie
  • Samenwerken
  • werkgeluk
Wie wil er nou geen werkgeluk? Werkgeluk is een actueel thema. Zeker in de huidige ‘war for talent’ op de arbeidsmarkt staat het in menig organisatie hoog op de agenda. Kritische denkers vragen zich misschien af of dat daar nodig is; Werkgeluk? Werk is toch gewoon werk?
Werkgeluk is bepalend voor onze gezondheid en onze veerkracht. Als je het hebt over duurzame inzetbaarheid dan kan dat niet zonder werkgeluk. Werkgeluk levert niet alleen gelukkige werknemers op maar zorgt er ook voor dat mensen kunnen floreren. We weten uit onderzoek dat werkgeluk voor betere prestaties zorgt. Een professional, team of organisatie floreert als de werknemers ook floreren.
Hoe begeleid je nou een organisatie, een team of een professional in de weg naar werkgeluk? Met wetenschappelijk onderzoek zoeken weten naar antwoorden op deze vraag. Werkgeluk is namelijk te meten en goed te beïnvloeden. En we weten ook hoe.
Maakt je dat nieuwsgierig hoe dat werkt? In deze interactieve sessie leer je over de wetenschappelijke inrichting en praktische toepassingen over werkgeluk.

RESULTATEN
Na deze sessie:
- Kun je je eigen werkgeluk en dat van anderen beïnvloeden.
- Heb je inzicht in de psychologie achter werkgeluk
- Weet wat werkgeluk betekent voor professionals en organisaties en welke toepassingen bij kunnen dragen aan een cultuur waarin werkgeluk kan groeien.

VOOR WIE?
Deze sessie is geschikt voor professionals die willen bijdragen aan werkgeluk van anderen of het eigen werkgeluk willen vergroten.

TALEN
Nederlands en Engels.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.

Deel deze online training