Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 03. Communicatie

Leren motiveren

€ 790 Per team
€ 955,90 incl btw

Leren motiveren

  • Beïnvloeden
  • coaching
  • Communicatie
  • Motivatie
  • werkgeluk
Wat zou het prettig zijn als alle neuzen altijd de goede kant op staan. Je vraagt je misschien wel eens af: Waarom willen mensen nou gewoon niet altijd wat ik wil? Terwijl jij vanuit jouw betrokkenheid goeie ideeën hebt waar een ander zo bij gebaat zou kunnen zijn?

Motivatie en veranderen zijn enorm complexe menselijke processen. Vanuit de positieve psychologie en de theorie achter motiverende gespreksvoering hebben we veel kennis ontwikkelt over motivatie. We weten hoe motivatie werkt en hoe dit beïnvloed kan worden. Dat geeft je inzichten die in eerste instantie helemaal niet zo logisch lijken.

Wil je een verandering of proces in gang brengen dan vraagt dat specifieke stappen. Wie deze stappen kent heeft een tool in handen waarmee je met veel plezier en vanuit betrokkenheid anderen kunt ondersteunen in een proces naar verandering. En of dat nou een grote complexe gedragsverandering is, bijvoorbeeld over groei, ontwikkeling, een leer- of veranderproces, of een loopbaanvraag; alles heeft te maken met motivatie.

In deze interactieve training neem ik je mee in de theorie van motiverende gespreksvoering en deel ik praktische tools om in de praktijk in te kunnen zetten.

Leerdoelen

Na deze training:
- Kun je anderen motiveren tot veranderen
- Heb je inzicht in de psychologie achter gedragsverandering
- Weet je welke strategieën effectief zijn en welke gesprekstechnieken de motivatie van anderen beïnvloeden.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor professionals die te maken hebben met veranderingen, met motivatie of het gebrek aan motivatie en professionals die te maken hebben met weerstand.

Talen

Nederlands
Engels

Trainer

author
Marlies Jellema
Vanuit wetenschappelijke inzichten naar meer werkgeluk.

Deel deze online training