Gerben Roosink avatar
Gerben Roosink
Creating Happy & Healthy Winners | Founder Mind the Body
Leiderschap trainingen

Wil je een training aanvragen van Gerben Roosink?

Mail tafelgasten.com

Over Gerben Roosink

Gerben Roosink is oud-Marinier, heeft een bachelor aan de Kunstacademie en is oprichter van Mind the Body. Hij werkt aan het balans in High Performance. Presteren is heel leuk, maar kan je niet 24/7 volhouden. Daarin is het ook heel belangrijk dat je weet waarvoor je presteert. Doe je dat voor jezelf of voor een ander?

Het doorzettingsvermogen heeft hij leren gebruiken bij zijn vier jaar als Marinier. Na de Mariniers is hij naar de Kunstacademie gegaan waar ze hem alsmaar vroegen wat hij wilde. "Geef mij een taak en dan fix ik het voor je" was het standaard antwoord geleerd bij de Mariniers.

Het kostte hem drie jaar om te beseffen dat hij ook doelen voor zichzelf kon stellen. Gecombineerd met het doorzettingsvermogen van de Mariniers kan je het leven helemaal naar je eigen hand zetten.

Voeg daar een studie prestatie psychologie aan toe en je hebt een uniek concept wat ijzergoed werkt. Leiderschap en (persoonlijke) ontwikkeling, altijd doormiddel van beweging.

Gerben Roosink is oprichter van Mind the Body en werkt veel met teams van bedrijven. Vooral teams waar veel gepresteerd moet worden vallen in het straatje van Gerben. Het is namelijk niet óf presteren óf gezondheid óf geluk, maar én presteren én gezondheid én geluk.

OPDRACHTGEVERS
O.a. Redbull, Young Capital KPN, PWC, Siemens, The Next Label, Cooder, Buro5, PostNL

TALEN
Alle trainingen zijn beschikbaar in Nederlands en Engels.

Wil je een training aanvragen van Gerben Roosink?

Mail tafelgasten.com