Max 20 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Verandering Faciliteren

€ 699 Per team
€ 845,79 incl btw

Verandering Faciliteren

  • Doelen
  • Gedrag
  • growth mindset
  • Verandering
ONZE VASTGESLETEN PADEN
We weten allemaal precies wat we moeten doen om de beste versie van onszelf te worden. Toch gebruiken we excuses, snoozen we en doen we liever dingen morgen dan vandaag.

Het blijkt moeilijker dan je denkt om bepaalde verandering te integreren in je leven. Dat komt omdat wij als mens bepaalde 'paden' hebben uitgeslepen en het heel moeilijk is om nieuwe paden aan te maken.

Zie het als skiën of snowboarden. Als je een aantal keer over dezelfde weg naar beneden gaat, zie je een pad in de sneeuw. Het is nu een stuk gemakkelijker datzelfde pad te nemen omdat je ski's deze baan volgen. Dit zijn je routines en vaste handelingen.

Stel je nu eens voor dat je een nieuw pad wilt aanmaken en dus gaat veranderen. Er kunnen gaten onder die sneeuw zitten die je niet ziet of het nieuwe pad kan nergens naartoe leiden. Dat is eng en kostte wat kost zullen jouw ski's dus dat oude pad willen volgen.

Toch ligt er aan de andere kant van deze enge verandering, persoonlijke groei, een betere carrière of de beste moeder/vader zijn die je wenst te zijn.

Deze workshop verlaat je met een plan van aanpak gewapend met tastbare tools. Je weet welke verandering je teweeg wilt brengen en hier ga je tijdens de workshop al mee aan de slag.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Gerben Roosink
Creating Happy & Healthy Winners | Founder Mind the Body

Deel deze online training