Max 20 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

Je Mindset Herstructureren

€ 775 Per team
€ 937,75 incl btw

Je Mindset Herstructureren

  • change management
  • coaching
  • Gedrag
  • growth mindset
  • Persoonlijke Ontwikkeling
DE BUS
We hebben allemaal een eigen bus en deze bus is gevuld met allerlei 'ikken'. Zo heb je een positieve ik, een oplossingsgerichte ik, een gedisciplineerde ik, maar ook een ongedisciplineerde ik of een ik in de weerstand.

In jouw bus heb je een aantal passagiers (ikken) voorin en dicht bij het stuur zitten, maar je hebt er ook een aantal achterin zitten of misschien zelfs een paar in het laadruim gegooid. Zit een ik dicht bij het stuur dan pakt deze ik vaak het stuur over jouw leven over. Zit in een ik in het laadruim dan heb jij bewust gezegd dat jij 'niet zo bent'.

Deze ikken staan aan het stuur van jouw leven. Het zou natuurlijk prachtig zijn als we allemaal gedisciplineerde, ijverige en liefhebbende ikken achter het stuur hebben die elkaar perfect afwisselen wanneer je ze nodig hebt. Niks is minder waar...

Een paar beroemde passagiers die velen van ons in ons hebben zijn:
DE PLEASER: de anderen altijd geeft wat ze nodig hebben en staat binnen het kantoor bekend als de "Yes-Man". Uit onderzoek gebleken de minst productieve werknemer.
DE PUSHER: bereikt vaak veel, maar tegen welke prijs? Anderen werken niet graag met haar of hem samen omdat deze dominantie ik alles voor elkaar moet krijgen.
DE INNERLIJKE CRITICUS: denkt in goed of fout, zwart of wit, 1 of 0. Omdat in onze wereld niks zo zwartwit is, heeft deze ik veel moeite met het niet perfect afleveren van welke taak dan ook.

DE WORKSHOP
Tijdens deze workshop gaan we in op jouw bus met jouw ikken. Je krijgt een duidelijk beeld van wie jij aan het stuur zet en of dit wel een handige keuze is. Daarbij zou een workshop niet compleet zijn als je geen toolkit meekrijgt om hier iets aan te doen.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Gerben Roosink
Creating Happy & Healthy Winners | Founder Mind the Body

Deel deze online training