Max 15 deelnemers
Teamtraining
job 02. Persoonlijke ontwikkeling

De Kunst van het Keuzes maken

€ 775 Per team
€ 937,75 incl btw

De Kunst van het Keuzes maken

  • balans werk en privé
  • Denkwijzes
  • Grenzen aangeven
HET KEUZEKRUISPUNT
Stel je voor: het is druk op werk en je leidinggevende vraagt je om overuren te draaien, omdat anders het werk niet afkomt. Ga je dan klagen dat je baas je wéér teveel werk geeft? Of accepteer je het volledig en ga je met goede moed aan de bak?

Wat je ook doet. De keuze is aan jou.

“Maar Gerben, ik weet heel goed welke keuzes ik moet maken”.

Toch maak je veel keuzes onbewust, omdat dit patronen zijn die jij jezelf hebt aangeleerd. Daarmee kies jij in het bovenstaande voorbeeld misschien voor overuren draaien, terwijl je daar helemaal geen trek in hebt.

Het KeuzeKruispunt biedt perspectief.

Er zijn drie wegen die naar geluk leiden en maar één weg naar ongeluk. Toch kiezen we, gek genoeg, maar al te graag voor de laatste optie. Waarom eigenlijk?

In de weg naar ongeluk mag je klagen. Je mag even lekker, oer-Hollands mekkeren over hoe die baas van jou je alwéér aan het werk zet. De keuze is alleen niet die van je baas, maar die van jou!

ENERGIE MANAGEMENT
In deze workshop leer je hoe je kiest voor geluk. Dat houdt niet in dat je altijd voor jezelf kiest, maar juist ook voor anderen.

Eigenaarschap pakken over projecten en taken wordt enorm gewaardeerd door je collega’s en manager, maar soms kan het je ook je energie kosten. Kiezen voor je eigen geluk is dus kiezen voor je eigen energiemanagement.

Daarnaast is het natuurlijk makkelijk om voor je eigen energie te kiezen wanneer het rustig is op werk, maar wordt dit een stuk moeilijker wanneer je in de hectiek bent beland.

Kan jij kiezen voor jezelf wanneer je onder druk staat?

RESULTAAT
● Tools hoe je jouw lichaam in een positieve stemming kunt krijgen.
● Inzicht in jouw mindset en (onbewuste) keuzes.
● Directe tools om jouw energie op te laden.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Gerben Roosink
Creating Happy & Healthy Winners | Founder Mind the Body

Deel deze online training