Max 15 deelnemers
Teamtraining
job Persoonlijke ontwikkeling

High Performance Workshop

€ 775 Per team
€ 937,75 incl btw

High Performance Workshop

  • Energie
  • Gedrag
  • grenzen
  • growth mindset
  • Leiderschap
Ik introduceer de presteerder en de real-self, maar stiekem hoef ik ze niet te introduceren want iedereen kent ze al heel goed!

De presteerder is dat stemmetje die in de vroege morgen je verteld je bed uit te komen "want dat brood verdient zichzelf niet!" De real-self is dat andere stemmetje die je verteld dat je toch wel heel lekker ligt "en je gister óók al vroeg op was".

Je hebt ze beide nodig. Beter nog, ze versterken elkaar. Intrinsieke motivatie begint bijvoorbeeld bij de real-self, maar zonder presteerder ga jij jouw zojuist opgestelde doelen niet behalen.

Waarom behaal je deze doelen eigenlijk niet? Wat staat je hierin te doen en wat is belangrijk voor jou als persoon en op werk?

Kortom, wat houd je tegen om je doelen te behalen?

Tijd om verandering door te zetten! Niet aan de hand van vermoeiende verhalen, maar juist door direct te ervaren wat je te doen staat.

Deze workshop is een interactieve lezing. Je luister niet alleen, je komt ook in actie! Aan de hand van ervaringen uit de Mariniers, Prestatie Psychologie en de Kunstacademie nemen we je mee in de wereld van gezonde high performance.

Je kiest niet alleen voor óf presteren, óf gezondheid, óf geluk, maar voor én presteren, én gezondheid, én geluk.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Gerben Roosink
Creating Happy & Healthy Winners | Founder Mind the Body

Deel deze online training