Victor Bonke avatar
Victor Bonke
Acquisitie-expert : Koude Acquisitie en LinkedIn
Marketing Trainingen

Wil je een training aanvragen van Victor Bonke?

Mail tafelgasten.com

Over Victor Bonke

Acquisitie is de rode draad in Victor's decennia-lange carrière. Hij was altijd degene die zijn vinger opstak als er gebeld moest gaan worden met prospects, terwijl anderen hun snor drukten.

Sinds 2006 geeft hij op zeer gepassioneerde en inspirerende wijze lezingen, presentaties en trainingen over acquisitie. Zijn trainingen worden gekenschetst als zeer pragmatisch, concreet en direct toepasbaar.

ONDERWERPEN

Social Selling: hoe kun je LinkedIn inzetten om nieuwe klanten te werven?

Veel salesmensen weten vaak te weinig van de mogelijkheden om LinkedIn als acquisitietool te gebruiken. Social Selling via LinkedIn kan jou uitstekend helpen nieuwe B2B-klanten te vinden.

Victor kan je daarbij helpen en geeft hierover inspirerende tafelsessies. Met name bedoeld voor ondernemingen met veel sales, maar bijv. ook voor businessclubs met B2B-leden.

KOUDE ACQUISITIE

De kerncompetentie van Victor is 'koude acquisitie', oftewel de telefoon pakken en iemand bellen die je nog niet kent. Met als doel om tot afspraken te komen met prospects. Victor geeft tafelsessies gebaseerd op zijn eigen 35+ jr. ervaring.

Invalshoek: de zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie: de RATRACE.

BOEK

Victor is auteur van de bestseller ‘Koud Bellen: Brrr…’.  en heeft d.m.v. presentaties, trainingen, videoclips en zijn boek vele tienduizenden mensen geholpen en geïnspireerd.

WIE IS VICTOR BONKE?

❋ Woont in Waalre (Noord-Brabant)
❋ 4 kinderen
❋ Meer dan 35 jaar ervaring met acquisitie
❋ Hobby’s: elektrische gitaar, sportschool, wandelen, klassieke auto’s

❋ Drs. Bedrijfskunde
❋ 10 jr. sales voor computer fabrikanten NCR en DEC
❋ 10 jr. business-consultant Cap-Gemini
❋ Sinds 2006 zelfstandig trainer/spreker (Acquiro)

OPDRACHTGEVERS

Opdrachtgevers van Victor variëren van multinationals als AKZO-NOBEL, IBM, Cap-Gemini, HP, DHL, ABN-AMRO, Rexel, Proximus, Rabobank tot aan MKB-bedrijven door heel Nederland en België.

TALEN

Nederlands, Engels, Duits

Wil je een training aanvragen van Victor Bonke?

Mail tafelgasten.com