Jorrit Drieenhuizen avatar
Jorrit Drieenhuizen
Voor organisaties die meer willen halen uit LinkedIn!
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Jorrit Drieenhuizen?

Mail tafelgasten.com

Over Jorrit Drieenhuizen

Allround LinkedIn & social selling expert en door LinkedIn gecertificeerd als "LinkedIn Certified Marketing Insider".
Trainingen van Jorrit kenmerken zich door de praktische toepasbaarheid, zijn enthousiaste manier van trainen en de persoonlijke aandacht.

Gespecialiseerd in:
- Social selling
- Personal branding op LinkedIn
- Online ambassadeurschap / employee advocacy
- LinkedIn Sales Navigator
- LinkedIn ads / campagnemanager

Social Selling Coach is in 2016 opgericht door Jorrit Drieënhuizen en is er voor organisaties die meer willen halen uit LinkedIn. Die stappen willen maken in online zichtbaarheid, naamsbekendheid, commerciële kansen of het aantrekken van medewerkers. Voor organisaties die een verhaal te vertellen hebben, zich onderscheiden met kennis en expertise en niet bang zijn om zich te laten zien.

Iedere dag maken miljoenen mensen gebruik van social media. Zeker in de zakelijke markt is LinkedIn hét platform voor professionals. Het is geen direct verkoopkanaal maar een kanaal waar mensen kennis, inspiratie en informatie opdoen, contacten maken en relaties onderhouden.

Voor veel organisaties biedt LinkedIn enorme kansen en mogelijkheden. Social Selling Coach adviseert, traint en begeleid organisaties om het optimale uit LinkedIn te halen. Op een praktische en direct toepasbare manier om samen echt impact te maken.

Wil je een training aanvragen van Jorrit Drieenhuizen?

Mail tafelgasten.com