Max 20 deelnemers
Open inschrijving
job 01. Marketing en Sales

Bouwstenen voor een sterk LinkedIn profiel

€ 95 Per persoon
€ 114,95 incl btw

Bouwstenen voor een sterk LinkedIn profiel

  • B2B sales
  • Online positionering
  • Personal branding
  • Social media
Jouw LinkedIn-profiel is veel meer dan alleen een digitaal cv; het is jouw digitale visitekaartje! Het is van onschatbare waarde voor iedereen die een positieve eerste indruk wil achterlaten.

Maar hoe kun je een professioneel LinkedIn-profiel creëren? In deze online trainingssessie gaan we gezamenlijk aan de slag met de essentiële aspecten om op LinkedIn goed vindbaar en zichtbaar te zijn.

Dit is een hands-on sessie waarin we de theoretische kennis direct in de praktijk brengen. Dit betekent dat je meteen grote stappen kunt zetten om je eigen LinkedIn-profiel te optimaliseren.

Elke deelnemer krijgt een persoonlijke LinkedIn-profiel checklist en een handige handleiding als naslagwerk. Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw LinkedIn-profiel kunt transformeren!

Leerdoelen

In deze training gaan we verschillende belangrijke leerdoelen behandelen om deelnemers te helpen hun LinkedIn-profiel te optimaliseren en effectiever te gebruiken:

1: Professionele Profielopbouw: Deelnemers leren hoe ze hun LinkedIn-profiel kunnen structureren om een professionele uitstraling te creëren.

2: Zichtbaarheid en Vindbaarheid: We zullen bespreken hoe deelnemers hun profiel beter vindbaar kunnen maken voor bijvoorbeeld potentiële zakelijke contacten.

3: Netwerkopbouw: Deelnemers zullen leren hoe ze actief hun professionele netwerk kunnen uitbreiden door connecties te maken en waardevolle contacten te onderhouden.

4: Personal Branding: We zullen bespreken hoe deelnemers hun persoonlijke merk op LinkedIn kunnen opbouwen en versterken, zodat ze zich kunnen onderscheiden in hun vakgebied.

Doelgroep

Iedere professional die wil werken aan zijn of haar professionele uitstraling op Linkedin.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jorrit Drieenhuizen
Voor organisaties die meer willen halen uit LinkedIn!

Deel deze online training