Max 15 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

Medewerkers als online ambassadeurs op LinkedIn

€ 800 Per team
€ 968,00 incl btw

Medewerkers als online ambassadeurs op LinkedIn

  • Communicatie
  • marketing
  • Online positionering
Voor organisaties die willen werken aan hun zichtbaarheid, bijvoorbeeld voor de werving van nieuwe medewerkers en/of commerciële kansen, zijn medewerkers enorm belangrijk.

Medewerkers vormen een enorm belangrijke schakel in de zichtbaarheid op LinkedIn. Uit onderzoek van Social Media Today blijkt dat wanneer een medewerker iets deelt op social media, dit acht keer zoveel betrokkenheid krijgt als wanneer het bedrijf het deelt. Dit komt door diverse psychologische aspecten en omdat berichten van persoonlijke profielen meer organisch bereik krijgen dan een bedrijfspagina.

Daarom is online ambassadeurschap een belangrijke aanvulling op de marketingstrategie voor organisaties die hun zichtbaarheid en bereik willen vergroten.

Maar hoe maak je van medewerkers online ambassadeurs op LinkedIn?

In deze interactieve sessie leren de deelnemers op een praktische en laagdrempelige manier de belangrijkste onderdelen om zichzelf en de organisatie op een goede manier te presenteren op LinkedIn. Want iedere medewerker kan op zijn of haar manier bijdragen aan de online zichtbaarheid op LinkedIn. We gaan aan de slag met het optimaliseren van het LinkedIn profiel, behandelen op welke manier je kunt bijdragen aan de zichtbaarheid en hoe en waarover je zelf content kunt delen op dit platform.

Een tafelsessie voor ieder team dat wil bijdragen aan de online zichtbaarheid, ongeacht de verschillen in ervaring met het gebruik van LinkedIn.

Leerdoelen

1: Optimaliseren van LinkedIn Profielen: Deelnemers leren hoe ze hun eigen LinkedIn-profiel kunnen verbeteren en optimaliseren om een professionele uitstraling te creëren.

2: Bijdragen aan organisatorische Zichtbaarheid: Deelnemers leren hoe ze kunnen bijdragen aan de zichtbaarheid van hun organisatie op LinkedIn door middel van hun persoonlijke profielen.

3: Contentcreatie en delen: Deelnemers krijgen inzicht in hoe ze effectieve content kunnen creëren en delen op LinkedIn.

4: Engagement vergroten: Deelnemers begrijpen hoe ze het engagement op hun LinkedIn-berichten kunnen vergroten.

Kortom, de training richt zich op het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om LinkedIn effectief te gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke en de groei en zichtbaarheid van de organisatie.

Doelgroep

Teams die willen bijdragen aan de online zichtbaarheid van hun eigen organisatie.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jorrit Drieenhuizen
Voor organisaties die meer willen halen uit LinkedIn!

Deel deze online training