Max 12 deelnemers
Teamtraining
job Marketing Trainingen

Succesvol aan de slag met LinkedIn Sales Navigator

€ 800 Per team
€ 968,00 incl btw

Succesvol aan de slag met LinkedIn Sales Navigator

  • Acquisitie
  • B2B sales
  • online training
  • salesmanagement
  • Social media
LinkedIn Sales Navigator is de premium tool van LinkedIn voor sales professionals. Maar hoe haal het het optimale uit deze tool?

LinkedIn Sales Navigator is een uiterst krachtige tool, maar het succes ervan hangt af van het gebruik, de discipline en de vaardigheden van de sales professional. In deze online training geven we een boost aan jouw vaardigheden!

We gaan dieper in op het optimaliseren van zoekopdrachten, het identificeren van succesindicatoren, het effectief inzetten van Smartlinks en het bouwen van overtuigende Inmails.

Deze praktijkgerichte sessie zit boordevol inspiratie en praktijkvoorbeelden, zodat je direct aan de slag kunt.

(Om deel te nemen aan deze sessie is toegang tot LinkedIn Sales Navigator gewenst)

Leerdoelen

In deze training zullen we ons richten op de volgende leerdoelen:

1: Optimaliseren van zoekopdrachten: Je leert hoe je geavanceerde zoekopdrachten kunt maken in LinkedIn Sales Navigator om je doelgroep nauwkeurig te identificeren en te bereiken.

2: Identificeren van succesindicatoren: We zullen je helpen begrijpen welke indicatoren en metrics van belang zijn in LinkedIn Sales Navigator om te bepalen welke leads en connecties het meest waardevol zijn voor je salesstrategie.

3: Effectief gebruik van Smartlinks: Je krijgt inzicht in hoe je Smartlinks kunt gebruiken om je prospects op een slimme en aantrekkelijke manier naar relevante content te leiden, wat kan bijdragen aan het versterken van je relatie met potentiële klanten.

4: Bouwen van overtuigende Inmails: We zullen je laten zien hoe je effectieve Inmail-berichten kunt opstellen die de aandacht van je doelgroep trekken en leiden tot waardevolle interacties en conversies.

Dit alles zal worden ondersteund door praktische voorbeelden en hands-on oefeningen, zodat je deze leerdoelen in de praktijk kunt toepassen en je vaardigheden kunt verbeteren voor succesvol gebruik van LinkedIn Sales Navigator.

Doelgroep

Sales professionals die meer uit Linkedin willen halen met de hulp van LinkedIn Sales Navigator.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jorrit Drieenhuizen
Voor organisaties die meer willen halen uit LinkedIn!

Deel deze online training