Jennifer Delano avatar
Jennifer Delano
Zichtbaarheid door media-aandacht/free publicity!
01. Marketing en Sales

Wil je een training aanvragen van Jennifer Delano?

Mail tafelgasten.com

Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is al vanaf 2004 werkzaam in de public relations en kwam al kort na de start in contact met Tafelgasten. Naast het bedenken en uitvoeren van public relations campagnes voor bedrijven met als doel: zoveel mogelijk free publicity aantrekken staat zij regelmatig voor de klas bij de Hogeschool van Amsterdam, of als gastdocent voor andere (hoge)scholen.

Als pr expert gelooft zij dat elk bedrijf interessante verhalen heeft om zich mee in de media te kunnen profileren. Jennifer is een pragmatische werker. Haar sessies zijn dan ook een combinatie van (weinig) theorie en (veel) praktijk. Oftewel: iets om aantekeningen bij te maken en nog lang mee vooruit te kunnen.

De 3 middelen die Jennifer Delano inzet als Tafelgast zijn voorbeelden, veel hands-on tips en tricks en volledig aangepast aan de praktijk. Zij gelooft dat er altijd meer free publicity te vinden is waarmee de marketing een boost kan krijgen. Eerder won zij een JCI Internet Award en was zij drie keer op een rij te vinden in de Viva400, de lijst van de vierhonderd meest succesvolle vrouwen van Nederland.

#publicrelations #pr #freepublicity #mediaaandacht #marketing

Wil je een training aanvragen van Jennifer Delano?

Mail tafelgasten.com