Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

ZO GENEREER JE FREE PUBLICITY

€ 1.500 Per team
€ 1.815,00 incl btw

ZO GENEREER JE FREE PUBLICITY

  • Aandacht
  • free publicity
  • marketing
  • online marketing
OP DE COVER VAN JOUW FAVORIETE MAGAZINE?
Gratis publiciteit, wie wil dat nou niet? Maar hoe zorg je ervoor dat jij gratis in jouw favoriete magazine, krant of digitaal medium komt? Hoe krijg jij dat gratis interview voor de (lokale) krant?

WAARDEVOLLE VERHALEN
Jennifer Delano herkent de waardevolle verhalen in jouw business en zorgt ervoor dat er aandacht voor komt in de media. Interviews worden bijvoorbeeld veel beter gelezen dan dure advertentiecampagnes en daarom is free publicity zo waardevol.

HOE GENEREER JE FREE PUBLICITY?
Je kunt op meerdere manieren gratis publiciteit creëren. In deze sessie leert Jennifer Delano je de drie belangrijkste en alles wat nodig is om gratis publiciteit te creëren voor jouw bedrijf.

VOOR WIE:
Deze training is geschikt voor beginners (je hebt het nog nooit gedaan en weet niet waar je moet beginnen) en mediors (je hebt het al wel eens gedaan maar succes is uitgebleven).

RESULTATEN:
Na afloop van deze training:

- weet je wat kun je zeggen tegen een journalist
- herken je een publicitaire kans
- weet je hoe je met je eigen pr-bril naar media kan kijken zodat je tot actie kan overgaan

TALEN
Deze training is beschikbaar in Nederlands en Engels.

Jennifer Delano is winnaar van de JCI-internet-award, heeft meerdere malen in de VIVA-400 gestaan van meest succesvolle vrouwen en werkt samen met haar team aan tientallen pr-accounts per jaar. Zij mag Hely, Topbloemen en PrimeVision, marktleider op het gebied van robotica, tot haar klanten rekenen. Delano publiceert klanten in verschillende media zoals het AD, de Telegraaf, Computable, nu.nl, Financieel Dagblad, BNR, Koffietijd, Hart van Nederland en RTL Z. Haar klanten krijgen publicaties in kranten in de hele wereld en bij verschillende vakmedia, groot en klein.

Talen

Trainer

author
Jennifer Delano
Zichtbaarheid door media-aandacht/free publicity!

Deel deze online training