Max 10 deelnemers
Teamtraining
job Marketing Trainingen

KLAAR VOOR PR ZIJN? ZO DOE JE DAT

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

KLAAR VOOR PR ZIJN? ZO DOE JE DAT

  • Aandacht
  • Beïnvloeden
  • branding
  • Content
  • free publicity
SNEL EN GEMAKKELIJK NIEUWE KLANTEN
Nooit meer dure campagnes instellen die niets opleveren? Dan is het tijd voor free publicity. Media-aandacht genereren met een interview of een artikel in de krant levert je sneller en makkelijker nieuwe klanten op. En dan heb je die felbegeerde gratis publicatie.


EEN PUBLICATIE – EN NU?
Hoe maak je dan gebruik van de publicatie? Wat kun je er mee en hoe zorg je ervoor dat die publicatie in jouw voordeel gaat werken? Jennifer Delano vertelt je in deze sessie hoe je de publicaties kunt inzetten in je marketing, zodat je nog meer uit je publicatie kunt halen.


FREE PUBLICITY ALS TOEVOEGING AAN JE MARKETING
Het interview, de cover op het tijdschrift, je media-optreden kun je allemaal gebruiken in je marketing waardoor je publicatie nog meer oplevert. Jennifer bespreekt in deze sessie de zeven redenen waarom jouw concurrent wel in de media komt en jij niet en wat je kunt doen als je gepubliceerd bent. Hoe blijf je top of mind en hoe kom je nog vaker in de media? Dat zijn onderwerpen die aan bod komen in deze sessie.


RESULTATEN
Na afloop van deze training heb je:
- tools om je free publicity in te zetten in je marketing
- free publicity in je social media
- een website die tot in lengte der dagen betrouwbaar overkomt door free publicity


VOOR WIE
Deze training is geschikt voor beginners (je hebt het nog nooit gedaan en weet niet waar je moet beginnen) en mediors (je hebt het al wel eens gedaan maar succes is uitgebleven).


TALEN
Deze training is beschikbaar in Nederlands en Engels.

Jennifer Delano is winnaar van de JCI-internet-award, heeft meerdere malen in de VIVA-400 gestaan van meest succesvolle vrouwen en werkt samen met haar team aan tientallen pr-accounts per jaar. Zij mag Hely, Topbloemen en PrimeVision, marktleider op het gebied van robotica, tot haar klanten rekenen. Delano publiceert klanten in verschillende media zoals het AD, de Telegraaf, Computable, nu.nl, Financieel Dagblad, BNR, Koffietijd, Hart van Nederland en RTL Z. Haar klanten krijgen publicaties in kranten in de hele wereld en bij verschillende vakmedia, groot en klein.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jennifer Delano
Zichtbaarheid door media-aandacht/free publicity!

Deel deze online training