Max 10 deelnemers
Teamtraining
job 01. Marketing en Sales

ZO KOM JE IN DE MEDIA-AANDACHT

€ 750 Per team
€ 907,50 incl btw

ZO KOM JE IN DE MEDIA-AANDACHT

  • Aandacht
  • free publicity
  • pr
  • public relations
KEN JE DAT?
Je concurrent heeft alweer een artikel in de krant en jij hebt geen succes met je persberichten. Hoe doet je concurrent het toch steeds? Maar belangrijker: hoe zorg je ervoor dat jij ook media-aandacht krijgt?


GEMAKKELIJK EN SNEL NIEUWE KLANTEN
Doordat je in de media bent geweest, kun je sneller en gemakkelijker nieuwe klanten aantrekken. Je bent immers bekend van de media! Gratis publiciteit in kranten en tijdschriften, op radio en tv en in digitale media brengt jouw bedrijf onmiddellijk naar een hoger niveau.


ONLINE TRAINING: ZO KIEST DE MEDIA VOOR JOU
Jennifer Delano leert je hoe je de aandacht van de media trekt, welke methodes voor directe publiciteit zorgen en hoe jij je bedrijf uniek en onderscheidend maakt ten opzichte van de concurrent. Je kunt deze training volgen als jij klaar bent voor meer klanten, meer omzet en meer gratis publiciteit.


DE RESULTATEN
Na afloop van deze training weet je:
- hoe je een goede nieuwstitel herkent
- hoe je een journalist voor jouw bedrijf interesseert
- hoe je ervoor zorgt dat je persbericht wel wordt opgepakt


VOOR WIE
Deze training is geschikt voor beginners (je hebt het nog nooit gedaan en weet niet waar je moet beginnen) en mediors (je hebt het al wel eens gedaan maar succes is uitgebleven).


TALEN
Deze training is beschikbaar in Nederlands en Engels.

Jennifer Delano is winnaar van de JCI-internet-award, heeft meerdere malen in de VIVA-400 gestaan van meest succesvolle vrouwen en werkt samen met haar team aan tientallen pr-accounts per jaar. Zij mag Hely, Topbloemen en PrimeVision, marktleider op het gebied van robotica, tot haar klanten rekenen. Delano publiceert klanten in verschillende media zoals het AD, de Telegraaf, Computable, nu.nl, Financieel Dagblad, BNR, Koffietijd, Hart van Nederland en RTL Z. Haar klanten krijgen publicaties in kranten in de hele wereld en bij verschillende vakmedia, groot en klein.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jennifer Delano
Zichtbaarheid door media-aandacht/free publicity!

Deel deze online training