Nikaj Junte MSc RAB

Nikaj Junte MSc RAB avatar
Nikaj Junte MSc RAB
Ik help ondernemers aan meer (financiële) vrijheid & succes
Financieel

Over Nikaj Junte MSc RAB

Nikaj Junte is een ondernemer en expeditieleider van meerdaagse wandeltochten. Hij is een ervaringsdeskundige en expert in (mentale) gezondheid, ondernemen en geldzaken.

In de afgelopen 25 jaar jaar heeft Nikaj honderden ondernemers geholpen op management, strategisch en financieel gebied. Hij heeft heeft mogen samenwerken met prachtige bedrijven en heeft vele inspirerende ondernemers ontmoet. Inmiddels is Nikaj zelf ondernemer en (mede)eigenaar van tafelgasten.com & klimijzer. Voor ondernemers en hun teams organiseert Nikaj meerdaagse wandeltochten in Nederland (Vechtdal) en door de afgelegen Highlands (Schotland).

Nikaj neemt je graag mee op zijn (online) wandeltochten. Het wandelen is namelijk een prachtige metafoor om te inspireren, te bespreken, te verduidelijken en samen mee verder te komen. Wat heb jij in je bagage zitten om de eindstreep te halen? Ben je goed getraind en heb je wel de juiste voorbereiding gedaan om de finish te halen? Gaat jouw (werkbare) leven alleen door groene grasweiden of heb je af en toe ook een modderpad door te banjeren? Waar sta je nu en hoe ga je verder.....

Doel en intentie achter van alle dingen die Nikaj onderneemt is om organisaties en mensen te laten groeien. Alleen met gezonde & vitale mensen behoudt en krijg je namelijk gezonde & toekomstbestendige ondernemingen!

Naast het veelvuldig buiten zijn, mensen online en offline ontmoeten besteed Nikaj iedere dag minimaal 15 minuten aan het lezen van een nieuw en leerzaam boek. En hij is een liefhebber van qoutes, oefeningen en leerzame modellen die je triggeren en die je makkelijk kan onthouden.

In my mind
In the castle where I am the King
I will build up my arms
Until I cross my borders to conquer the world
On my one way crusade

Gaaf als je een keer samen met Nikaj op reis gaat. Hij ontmoet jou graag tijdens één van zijn tafelsessies.
<h3>Favorieten</h3>
Boek: 'Mijn dinsdagen met Morrie'
Films: Into the Wild, In the name of the Father
Serie: La Casa de Papel, Chef's Table
Muziek: Eigenlijk heel divers en breed, maar Grunge mag altijd ;-)
Hobbies: Mountainbiken, Wandelen & Reizen

 

Meer willen weten over Nikaj Junte en mede-oprichter Stefan Renkema van tafelgasten.com? Lees <a href="https://tafelgasten.com/over-tafelgasten/">hier</a>

 

Tafelsessies van Nikaj Junte MSc RAB

Help! Ik ben ondernemer | Financiële Vrijheid
study Financieel
Prijs: € 65
Open inschrijving
Rating: star 0/10 (0)
Help! Ik ben ondernemer | Financiële Vrijheid
Ruim 60% van de ondernemers heeft (grote) zorgen over geld. Hoe fijn zou het zijn om die stress en onrust kwijt te zijn?
Nikaj Junte MSc RAB Nikaj Junte MSc RAB
Help! Ik word ondernemer | Quickstart
study Financieel
Prijs: € 65
Open inschrijving
Rating: star 0/10 (0)
Help! Ik word ondernemer | Quickstart
Ondernemen is kansen zien en pakken. Pak ook deze kans en bespaar jezelf een hoop uitzoekwerk. Een quickstart voor ondernemers. Vol praktische tips!
Nikaj Junte MSc RAB Nikaj Junte MSc RAB
Waar anderen stoppen ga ik (niet meer) door!
study Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit
Prijs: € 400
Groepssessie
Rating: star 0/10 (0)
Waar anderen stoppen ga ik (niet meer) door!
Sessie over doorzettingsvermogen en op tijd pauzeren. Stilstaan om daarna te versnellen. Jezelf weleens (bijna) voorbij gelopen? Stop it!
Nikaj Junte MSc RAB Nikaj Junte MSc RAB